15 sept. 2016 | 14:08

Descarcă gratuit jocul ”The Crew”, în variantă completă

ENTERTAINMENT
Descarcă gratuit jocul ”The Crew”, în variantă completă

Timp de o lună, până la jumătatea lunii octombrie, aveți posibilitatea de a descărca gratuit jocul ”The Crew”, accesând Ubisoft Club.

Decizia Ubisoft de a oferi gratuit utilizatorilor jocul ”The Crew” este parte a evenimentului UBI30. 2016 reprezintă anul în care Ubisoft aniversează 30 de ani de la înființare, iar compania a decis să ofere utilizatorilor o serie de recompense. Cei care așteaptă cu nerăbdare lansarea FIFA 17 au acum o metodă de a-și petrece timpul, chiar dacă jocurile nu fac parte din aceeași categorie.

Astfel, timp de o lună, câte un joc creat de Ubisoft este oferit gratuit spre download. Luna aceasta, The Crew este jocul pe care îl puteți descărca.

Pentru a primi copia gratuită a jocului The Crew, trebuie să vă faceți un cont pe uPlay. Puteți face click aici pentru a accesa direct pagina de unde poate fi primit jocul. De acolo, veți fi redirecționați către pagina de creare a contului. Procesul durează câteva secunde, iar la final veți primi un mesaj ce indică faptul că aveți acum jocul ”The Crew” în cont. Pentru a juca jocul, trebuie să descărcați uPlay, să vă logați cu contul pe care l-ați creat și să descărcați jocul.

The Crew a fost lansat în decembrie 2014 pentru PC, dar și pentru Xbox 360, Xbox One și PlayStation 4. Jocul necesită o conexiune la internet, dar nu are doar un element multiplayer. Puteți parcurge și o campanie singleplayer în cadrul jocului ce se desfășoară pe întreg teritoriul Statelor Unite. Pentru fanii jocurilor open-world, The Crew este mai mult decât potrivit, iar pentru cei care doresc o experiență arcade mai ceva ca în seria Need For Speed, jocul creat de Ubisoft este ideal.

The Crew este al patrulea dintre cele șapte jocuri oferite gratuit de către Ubisoft în cadrul UBI30. Primele trei jocuri au fost Prince of Persia: The Sands of Time, Tom Clancy’s Splinter Cell și Rayman Origins. Alte trei jocuri vor fi oferite în următoarele trei luni, începând cu jumătatea lunii octombrie.

Autor: George Stanciu