De ce nu ar trebui să faci poze cu tableta într-un parc acvatic

Încă un motiv pentru care nu ar trebui să folosești tableta pentru a face poze.

În ciuda numeroaselor articole din mediul online care ironizează astfel de practici, un număr foarte mare de oameni continuă să facă poze cu tableta. Dacă vrei, de exemplu, să vizitezi un loc anume și, în același timp, să respecți regula conform căreia nu ar trebui să te comporți precum un turist, atunci acesta ar trebui să fie printre cele mai importante lucruri de evitat.

După cum scriu și cei de la Verge, din ce în ce mai mulți tineri realizează fotografii sau înregistrează materiale video folosindu-se de tablete, fără a se gândi că i-ar putea deranja pe cei din jur. La un parc acvatic din Statele Unite, de exemplu, a fost nevoie de un delfin pentru a-i reaminti unei persoane de ce foarte mulți oameni condamnă fotografierea cu ajutorul tabletei.

După cum puteți vedea în videoclipulul de mai sus, femeia se afla la marginea unui bazin cu delfini, filmând cu un iPad. După cum au observat și cei de la Verge, ea ținea în cealaltă mână un iPhone, însă a ales să ignore telefonul în favoarea tabletei. Nu a fost cea mai inspirată decizie pe care ar fi putut să o ia, iar un delfin a taxat-o. Acesta i-a luat tableta din mână femeii, aruncând dispozitivul în apă.

Din câte se pare, ea a reușit să-și recupereze tableta, însă nu știm exact dacă terminalul mai funcționează. Nu vreau să spun că femeia merita acest lucru (până la urmă, vorbim despre o tabletă de sute de dolari), dar nu pot să nu mă întreb un lucru: de ce ai aduce o tabletă la un parc acvatic? De ce ai folosi-o atunci când te afli chiar la marginea unui bazin cu delfini? Și, desigur, de ce ai filma sau ai poza cu aceasta când ai la îndemână un iPhone?

Bogdan Cristea
11:27 10.08.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video