Cum vrea Apple să contribuie la salvarea planetei

Cum vrea Apple să contribuie la salvarea planetei

Cea mai nouă campanie Apple se numește Apps for Earth și își propune să își aducă contribuția la salvarea planetei, într-un mod simplu. 

Ai o listă de 27 de aplicații pe care le poți cumpăra până pe 24 aprilie, iar toate fondurile se vor duce către WWF (World Wide Fund for Nature). De asemenea, aplicațiile au un conținut special, creat pentru a atrage atenția asupra conservării pădurilor, oceanelor și naturii în general. 80% dintre speciile de animale terestre se află în păduri, iar dacă pădurile sunt amenințate, e amenințată și fauna, în mod automat. Un teren de dimensiunea unui teren de fotbal este pierdut la fiecare 48 de minute, iar aceasta e o statistică îngrijorătoare.

WWF este preocupată și de ecosistemele din oceane, care au, la rândul lor, nevoie de protecție. Dintre aplicațiile Apple prin care îți poți aduce contribuția se numără Angry Birds 2, Cooking Dash 2016, Candy Crush Saga. Jocurile sunt în continuare gratuite, dar poți sprijini WWF prin achizițiile in-app. Hay Day este, de asemenea, gratuit, dar poți cumpăra un sac de diamante cu logo-ul WWF pentru suma de 3,99 de euro.

Un alt bonus e că dacă ești utilizator de iOS, în Hearthstone îl găsești și pe Khadar, Din păcate, dacă vă jucați Hearthstone doar pe PC sau Android, va fi imposibil să puneți mâna pe noul erou. Motivația din spatele acestei decizii a fost publicată pe website-ul dezvoltatorului.. ,,Blizzard Entertainment, Apple și WWF lucrează împreună pentru a proteja viața pe planeta noastră. De acum și până pe 24 aprilie, clienții Apple vor putea să achiziționeze eroul Khadgar în-game în magazinul Hearthstone pentru 4,99 dolari.

De asemenea, Recolor, aplicația asemănătoare unei cărți de colorat vine cu un pachet de culori special, la 2,29 de euro. Dragon City are Insula Panda disponibilă, cu șase dragoni speciali, pe care îi poți avea până pe 24 aprilie. Poți cumpăra și pachetul Some Gems, pentru 1,49 de euro, iar suma va merge către WWF. Aplicația de editare foto Enlight costă 2,99 euro, iar Cut the Rope: Magic are un pachet special, prin care poți să îl transformi pe monstrulețul-broască verde într-un panda. Pentru a face sprijini inițiativa, intră în App Store, dă click pe bannerul Combat Climate Change, unde vei găsi cele 27 de aplicații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: