Cum primești notificări la o postare fără să lași un comentariu înainte

Cum primești notificări la o postare fără să lași un comentariu înainte
13:25 21.12.2016

Datorită unei actualizări discrete aduse modului în care funcționează Facebook, acum poți învăța cum primești notificări la o postare fără să comentezi.

Facebook este o rețea socială ce devine din ce în ce mai complexă. Printr-un amalgam de update-uri, care de multe ori sunt inutile, interfața pe care o știi de câțiva ani primește deseori câteva butoane în plus sau în minus. În mare parte parte, funcționalitatea rămâne similară, dar apar și elemente care s-ar putea să te încânte. În această categorie de schimbări pozitive intră un nou sistem ce te ajută să primești notificări legate de o postare fără să comentezi sau să dai un Like.

Există multe postări pe Facebook care ajung să se reflecte în conversații aprinse pe diverse subiecte. În funcție de sensibilitatea subiectului cu pricina sau de persoana care a generat intriga, ai tendința să eviți să comentezi, să dai un Like sau să reacționezi în vreun fel. În același timp, ți-ai dori să fii la curent cu firul discuției respective, fără ca altcineva să știe. Până de curând, acest lucru nu era posibil. Acum însă, este foarte simplu să știi cum primești notificări la o postare fără să comentezi. În plus, aceeași rețetă funcționează atât pe mobil, cât și în versiunea web de Facebook.

Intră pe Facebook și navighează până la o postare de interes. Fără să apeși pe Like sau să interacționezi în orice alt fel cu acea postare, apasă pe vârful de săgeată din dreapta sus al postării, similar cu captura de ecran din introducerea acestui articol. Din meniul respectiv, alege ,,Turn on notifications for this post” (Activează notificările pentru această postare). Dacă discuția deviază și te-ai săturat să fii notificat în legătură cu cine a dat Like sau ce a mai comentat cineva, din același meniu aferent postării, ascuns în spatele vârfului de săgeată, alege ,,Turn off notifications for this post” (Dezactivează notificările pentru această postare.) Tot din meniul respectiv poți raporta o postare pe Facebook dacă vă supără ceva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI