Cum poți face bani pe seama jucătorilor Pokemon Go

Cum poți face bani pe seama jucătorilor Pokemon Go

Popularitatea noului joc Pokemon Go poate fi greu de contestat, mai ales că a reușit să aducă câteva miliarde de dolari în conturile celor de la Nintendo.

Aprecierea jucătorilor pentru aceste ”animăluțe” animate a devenit atât de mare încât unii oameni au decis să profite de acest val și să lanseze noi servicii dedicate pasionaților.

Într-un articol pentru publicația Fusion, ne este arătat cum jocul Pokemon Go a reușit să ducă la apariția unor șoferi deveniți vânători de pokemoni. Prin urmare, în zona statelor americane New York și New Jersey există șoferi care vor răspunde cu prioritate la cererile formulate de jucătorii Pokemon Go. Cu prețuri de la 15 până la 50 de dolari pe oră (aproximativ 60 – 202 lei), șoferii vor conduce oriunde, în zona celor două state, în funcție de preferințele jucătorilor. Scopul unic este să-i ducă pe cei pasionați acolo unde hărțile le arată că s-ar afla pokemoni.

Unul dintre reprezentații noului curent de job-uri, șoferul Sharif Byam, a oferit și sfaturi despre cum ar fi mai bine să vânezi: „Trebuie să fii o Poke-Umbră” și că cea bună zonă ar fi cea din Central Park (New York). O mare parte dintre șoferii specializați au lucrat sau lucrează pentru compania Uber, inclusiv Sharif. Șoferul vine pregătit cu încărcător pentru telefon, aer condiționat și muzică pentru clienți. Un mare avantaj al acestui serviciu este oferit direct jucătorilor prin faptul că sunt recompensați pentru distanța parcursă mult mai repede decât dacă ar fi mers pe jos sau cu bicicleta. Chiar și așa, Pokemon Go a reușit să scoată mulți tineri din case și să-i determine să meargă pe jos, contribuind la un stil de viață sănătos.

Momentan, noua afacere are un număr mic de clienți, posibil și pentru că cele mai multe anunțuri sunt publicate doar pe site-ul Craiglist, dar există șanse mari să crească în următoarele luni.

Autor: Radu Bălășoiu

Citește și:
Etichete: