Cum are de gând LG G6 să fenteze competiția

Cum are de gând LG G6 să fenteze competiția

LG G6 este în pregătiri de ceva vreme, iar pe măsură ce data de lansare se apropie, se pare că producătorii o ajustează pentru a-și maximiza profiturile.

Deși compania a făcut eforturi masive de popularizare a LG G5, telefonul nu s-a ridicat la așteptările creatorilor. Mai mult, se pare că LG nu a reușit nici să profite de eșecul pe care Samsung l-a înregistrat cu Galaxy Note 7.

LG are de gând să-și schimbe strategia pentru 2017 și abandonează experimentul modular pe care l-a introdus odată cu modelul G5. Astfel, este interesant de urmărit ce abordare vor avea când vine vorba de următorul flagship. Anul acesta nu a adus destul de multe progrese pe piață, dar anul viitor ar putea oferi surprize.

Astfel, în comparație cu anul acesta, noul LG G6 ar putea fi disponibil pe piață cu o lună mai devreme. Modelul G5 a fost dezvăluit la sfârșit de februarie 2016, chiar înaintea Mobile World Congress. Cu toate acestea, achizițiile au putut fi făcute abia în aprilie.

G6 va fi disponibil pentru clienți cu o lună mai devreme decât de obicei, astfel că primele smartphone-uri vor putea fi cumpărate la sfârșit de februarie sau la început de martie. Între funcțiile noi ale dispozitivului se vor regăsi posibilitatea de a efectua plăți cu device-ul, încărcarea wireless dar și rezistența la apă, arată xda-developers.com.

Motivul pentru care LG G6 ar fi lansat mai devreme este pentru a spori vânzările telefonului. Device-ul va avea de-a face cu o competiție destul de puternică, mai ales din partea Samsung și Apple, dar și alte nume, chiar Nokia, ar putea râvni la o parte din piață.

Având în vedere că Galaxy S8 ar putea fi amânat cu cel puțin o lună, LG ar avea două luni avans de la momentul lansării, timp în care ar avea șansa de a capitaliza lansarea timpurie a telefonului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: