Cu Samsung MediaSquare, uitatul la TV o să enerveze pe toată lumea

Cu Samsung MediaSquare, uitatul la TV o să enerveze pe toată lumea

Folosind o tehnologie bazată pe Internet of Things, Samsung intenționează să aducă interactivitatea totală în casele, și televizoarele, oamenilor, permițând accesul nemărginit prietenilor care te vizitează, să pună ce muzică vor, sau să proiecteze pozele preferate pe Smart TV-ul tău din sufragerie.

Numit MediaSquare, aplicația permite oricui să interacționeze cu un televizor, făcând din telefoanele tuturor prietenilor tăi o telecomandă pentru televizorul din sufrageria ta. Așa cum te-ai gândit, noua aplicație poate fi un program simpatic sau o rețetă pentru dezastru.

Prietenii care vor veni la tine vor putea proiecta toți deodată poze pe televizor, sau să pună muzică. De asemenea, aceștia vor putea modifica volumul melodiei via un smartphone sau un smartwatch.

Deși poate e greu să vă imaginați cum ar arăta o astfel de aplicație, puteți vedea mai multe detalii în clipul de sus. Sincer să fiu, mi-e greu să cred că Samsung va implementa aplicația în felul actual, pentru că astfel petrecerile se transformă în bătăi generale și cu televizoul eventual spart. Nu cred că lumea va suporta ca muzica să fie schimbată din trei în trei secunde de oricine căruia îi mai vine în minte câte o melodie.

Nu se știe dacă Samsung va implementa până la urmă noul sistem și pe ce televizoare va apărea, de vreme ce MediaSquare e mai mult o aplicație-concept decât ceva bine stabilit. Totuși, dacă Samsung tot a dat banii pentru un clip promoțional de patru minute, cred că până la urmă o să încerce să garanteze lui MediaSquare un oarecare viitor.