Conturile Pokemon Go se vând în prezent pe mii de dolari

Conturile Pokemon Go se vând în prezent pe mii de dolari

Dacă ai investit suficient de mult timp în Pokemon Go, contul tău ar putea valora destul de mult.

Era clar că, mai devreme sau mai târziu, va sosi și momentul în care din ce în ce mai mulți oameni vor începe să-ți exprime antipatia față de Pokemon Go. Având în vedere situațiile extrem de ciudate care s-au petrecut în ultimele săptămâni, este ușor de înțeles cum s-a ajuns în situația actuală. Însă nu toți oamenii sunt dispuși să parcurgă kilometri întregi, uneori traversând zone extrem de periculoase, pentru a prinde monștri virtuali.

Unii ar prefera să plătească sume foarte mari de bani pentru a avea acces rapid la cei mai rari pokemoni. După cum scrie publicație Gizmodo, utilizatorii au început deja să-și vândă conturile prin intermediul unor platforme online cum ar fi eBay. Iar în anumite situații, sumele sunt absolut incredibile. Cineva, de exemplu, cerea nu mai puțin de 1.500 de dolari. În schimbul acestor bani, cumpărătorul primea un cont de nivel 21, cu 160 de monede de aur, 27 de hiper poțiuni și Magikarpi.

Alte conturi, în schimb, erau vândute pentru sume mult mai mici, care, de cele mai multe ori, nu depășeau 100 de lire. The Guardian a descoperit chiar și un utilizator care a reușit să-și vândă contul pentru nu mai puțin de 7.300 de lire. Asta înseamnă mai mult decât un televizor extrem de performant, un PC de gamign de top sau o mașină.

Desigur, cei care recurg la asemenea metode riscă să-și piardă permanent conturile întrucât este împotriva termenilor specificați de Niantic. Însă, trecând peste asta, nu putem decât să ne întrebăm pentru a mia oară un lucru: de ce ai cumpăra contul cuiva? Jocul își pierde astfel din farmec, întrucât scopul său (teoretic) este acela de a te face să explorezi lumea pentru a găsi toți pokemonii.

Dintr-o asemenea tranzacție, cel care vinde contul câștigă de două ori, deoarece efortul său este răsplătit de două ori: de joc, prin obținerea celor mai buni pokemoni, și de către cel care îi achiziționează contul.

 

Citește și:
Etichete: