CÂȘTIGĂTORUL CONCURSULUI INTEL: Performanță superioară în dimensiuni reduse

CÂȘTIGĂTORUL CONCURSULUI INTEL: Performanță superioară în dimensiuni reduse

Industria PC-urilor se transformă pe zi ce trece, odată cu gadget-urile care o alcătuiesc, computerele nu mai ocupă de multă vreme camere întregi. Mulțumită inovației Intel, acum există șanse chiar să le pierzi prin buzunare. 

UPDATE Câștigătorul concursului ”Performanță superioară în dimensiuni reduse” este Alex Daniel Astefanoaiei, din București. Felicitări!

În cazul în care el nu își poate revendica premiul, acesta se va ajunge la Gabrie Tuchendrea, din Vaslui.

Câștigătorul concursului ”Performanță superioară în dimensiuni…Am anunțat câștigătorul unui Intel Compute Stick cu procesor Atom X5. Felicitări! http://goo.gl/TDmmpj

Posted by playtech.ro on Monday, 28 March 2016

Gadget-uri precum Intel Compute Stick, un PC de doar 10 cm, și Intel NUC, o cutiuță „magică”, înglobează toată puterea unui computer clasic.

Astfel de dispozitive sunt perfecte pentru cei care vor să-și transforme TV-urile sau orice alt monitor cu HDMI din casa in computere sau pentru cei care nu vor ca PC-ul de muncă să îi lase complet fără spațiu pe birou.

Câștigă un Intel Compute Stick cu procesor Intel Atom x5

Playtech și Intel îți oferă șansa de a câștiga un Intel Compute Stick, ca să vezi cu ochii tăi câtă inovație încape într-un gadget de mărimea unui stick USB.

Ce trebuie să faci? E simplu!

Mai întâi, intră pe site-ul Intel iQ (aici) și descoperă toate specificațiile și funcționalitățile Intel Compute Stick. Apoi, întoarce-te la noi și scrie trei caracteristici ale acestui gadget, în formularul de mai jos.

PERIOADA DE INSCRIERE A LUAT SFARSIT

Concursul se desfășoară în perioada 9-25 martie 2016. (regulament)

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat la data de 28 martie 2016. Mult succes!

 

Pentru a intra în tragerea la sorți, participanții se pot înscrie doar o dată!

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi contactat prin telefon si email pentru acordarea premiului, pe baza buletinului de identitate, conform numelui înscris în concurs.

În cazul în care câștigătorul refuză premiul, din diferite motive, sau nu răspunde la email în decurs de două zile, premiul va fi repartizat, tot prin tragere la sorți, altui cititor înscris în concurs. Premiul nu poate fi substituit de echivalentul lui în bani.

Citește și:
Etichete: