Colibri este browserul pentru cei care nu vor multe taburi deschise

Colibri este browserul pentru cei care nu vor multe taburi deschise

Nici nu ne mai amintim precis ultima oară când am folosit un browser fără tab-uri. Oricum, probabil că s-a întâmplat acum 10 ani, iar vestea bună e că nostalgicii au din nou posibilitatea să folosească un astfel de instrument.

Dacă ești unul dintre exemplarele rare de oameni care nu fac o mulțime de lucruri în același timp la calculator, poți să folosești liniștit browserul Colibri. Momentan, este disponibilă doar varianta beta gratuită pentru utilizatorii de MacOS. Potrivit dezvoltatorilor, urmează să apară și versiunile pentru Windows, Android și iOS, dar nu avem o dată clară.

După cum scriu și cel de la The Next Web, e greu să te entuziasmezi pentru un browser care arată precum Chrome fără taburi. Partea bună e că are niște mici secrete care l-ar face mai agreabil. De exemplu, dacă știi că vei revizita o pagină, există instrumentul Links, care îți permite să o salvezi. Poți să ai un număr nelimitat de linkuri, pe care le poți filtra, grupa în liste și căuta după bunul plac. De asemenea, Colibri oferă back-up automat.

Totuși, nu e tocmai util pentru pagini pe care le vrei în background, cum ar fi Deezer sau Facebook Messenger. Dezvoltatorii spun că au vrut să creeze un browser compact, aerisit, care să se miște rapid. Sunt slabe șanse ca oamenii să se grăbească să descarce un astfel de browser, pentru că nu prea mai există oameni care să-și permită luxul de a avea o singură pagină web deschisă. Cu atât mai puțin la locul de muncă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: