Cele mai bune reduceri eMAG din această săptămână

Cele mai bune reduceri eMAG din această săptămână

Până în data de 8 august, eMAG vă oferă acces la o serie de dispozitive aflate la reducere.

După cum știți deja, în fiecare săptămână puteți beneficia de o serie de reduceri eMAG la diverse dispozitive. Printre cele disponibile acum la ofertă se numără telefoanele Huawei, smartwatch-urile și brățările inteligente, dar și televizoarele de mai jos. În lista de mai jos am inclus șase dintre produsele care ne-au atras atenția.

Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite are un ecran de 5 inci la o rezoluție HD. Folosește un procesor Kirin 620 cu opt nuclee (versiunea premium), produs chiar de cei de la Huawei, și mai are 2GB de memorie RAM și 16GB pentru datele personale. Puteți monta și un card microSD de până la 128GB în cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu. Camera principală are 13 megapixeli, iar cea secundară, 5 megapixeli. Huawei P8 Lite oferă performanțe decente și poate fi găsit la un preț foarte bun AICI.

Huawei P8 Lite

Huawei P8 Max

Huawei P8 Max este un phablet cu ecran Full HD de 6,8 inci, aproape cât o tabletă de 7 inci, are o baterie de 4.360 mAh și o grosime de doar 6,8mm. Ecranul acoperă partea frontală în proporție de 83%, comparativ cu Note 4 care acoperă doar 80%. Acest phablet dispune de interfața modificată, astfel încât să profite de spațiul mai mare de ecran, având un mod Split Windows, și poți vizualiza elementele și în mod Landscape.

Procesorul Kirin 935 Octa-Core cu o frecvență de 2,2GHz funcționează alături de 3GB RAM, iar capacitatea de stocare este de 64GB RAM. Telefonul acceptă și carduri de până la 64GB, iar camerele foto de pe față și de pe spate sunt de 4 și, respectiv, 13 megapixeli. Telefonul se găsește la un preț bun AICI.

Reduceri eMAG Huawei P8 Max

Huawei Watch W1

Smartwatch-ul chinezilor are un design de ceas clasic, cu display complet rotund și rulează sistemul Android Wear. Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezintă dimensiunea tradițională a ceasurilor de mână, iar în ceea ce privește cureaua ceasului, aceasta măsoară 22 mm și este fabricată din metal. Ecranul suportă o rezoluție de 400×400, iar luminozitatea este foarte bună. Huawei Watch include un senzor de înregistrare a ritmului cardiac, ce măsoară cu exactitate bătăile inimii. Senzorul de mișcare în 6 axe, cu un giroscop și un accelerometru, monitorizează activitățile realizate, oricând și oriunde, și poate face diferența dacă utilizatorul se plimbă, aleargă sau se cațără. Smartwatch-ul este disponibil AICI.

Huawei Watch

ASUS X550JX-XX129D

Un laptop bun nu trebuie neapărat să aibă un preț mai mare de 3.000 de lei, iar ASUS X555LJ-XX129D se potrivește perfect acestei descrieri. Este dotat cu un procesor Intel Core i5 din generația a patra și tactat la 2,8GHz, are 4GB memorie RAM și o placă video dedicată Nvidia GeForce GTX 950M de 2GB. Spațiul de stocare de 1TB este suficient pentru fotografiile din vacanță, pentru muzică și filme, iar în perioada aceasta îl puteți cumpăra la un preț foarte bun. Îl găsiți AICI.

Reduceri si oferte Laptop Asus X550JX-XX129D

LG 42LF652V

WebOS 2.0 al celor de la LG este probabil cel mai bun software disponibil pe Smart TV-uri în prezent, fiind extrem de ușor de instalat și de utilizat. LG 42LF652V se numără printre televizoarele compatibile cu Netflix lansate anul trecut de coreeni și are un ecran de 106 centimetri care vă va afișa imagini la rezoluție Full HD. Este compatibil cu Netflix, are 3 porturi HDMI și este disponibil la un preț avantajos AICI.

Reduceri eMAG la televizoare LG 42LF652V

LG 49UF6407

Experiența oferită de sistemul de operare WebOS 2.0 devine una și mai plăcută atunci când aveți de-a face și cu un Smart TV 4K de mari dimensiuni. LG 49UF6407, de exemplu, are un ecran de 123 de centimetri, cu rezoluție 4K, include, printre altele, două porturi HDMI și unul USB, iar cu ocazia noilor reduceri, poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG LG 49UF6407

Citește și: