CES 2016: carcasa care îți protejează telefonul de hackeri

CES 2016: carcasa care îți protejează telefonul de hackeri

Privoro este o carcasă prezentată la CES 2016, care îți poate proteja telefonul de hackeri.

În cazul în care un anitivirus nu este o soluție suficient de bună pentru siguranța telefonului tău, atunci poți apela la o carcasă care funcționează precum o cușcă Faraday. Privoro este un astfel de dispozitiv și a fost anunțată de curând la CES 2016. După cum scriu cei de la DigitalTrends, odată ce telefonul este plasat în interiorul acesteia, conexiunile cu turnurile celulare, cu hotspot-uri WiFi, cu dispozitivele Bluetooth sau de alte tehnologii care se folosesc de frecvențe radio nu mai pot fi detectate

Privoro

Mai mult decât atât, se pare că Privoro blochează și camera foto și are un sistem de mascare audio. Acesta din urmă trsnmite diverse sunete către microfonul telefonului, blocându-le și eliminând astfel șansele ca alte persoane să asculte o conversație.

A fost lansată, de asemenea, o aplicație pentru a verifica dacă toate măsurile de siguranță au fost implementate. În tot acest timp, telefonul poate efectua apeluri, deoarece conexiunile încă sunt existente. După cum am menționat mai devreme, Privoro le aduce la nivel la care hackerilor le-ar fi imposibil să le detecteze și să se folosească de ele.

Dispozitivul are o autonomie cuprinsă între 48 și 72 de ore, iar telefonul poate fi încărcat în timpul folosirii. Privoro este disponibil pentru iPhone 6S și 6 și costă aproximativ 1.000 de dolari. Există, totuși, și o versiune mai ieftină, pentru iMac, pe care o puteți achiziționa în schimbul sumei de 500 de dolari.

Etichete: