09 feb. 2016 | 15:40

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el: idei pentru un Valentine’s Day perfect

FEATURE
Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el: idei pentru un Valentine's Day perfect

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților se găsesc în prezent la majoritatea magazinelor importante, iar ofertele disponibile sunt care mai de care mai bune.

Ziua Îndrăgostiților este din ce în ce mai aproape, iar comercianții din România oferă reduceri din ce în ce mai avantajoase. În cazul în care nu te-ai hotărât încă ce cadou vrei să îi iei iubitului tău, ai acum ocazia de a profita de prețuri foarte bune la magazine precum eMAG, Flanco, Altex, Quickmobile sau Smuff.ro. Noi ne-am uitat peste ofertele acestor magazine și am selectat câteva cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el.

[related]

Oferte eMAG – Smartwatch Motorola Moto 360

Orice bărbat apreciază un ceas elegant. Însă dacă vrei să optezi pentru o variantă high-tech, unul dintre cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților este ceasul inteligent Moto 360. A fost primul ceas care a atras cu adevărat atenția asupra ecosistemului Android Wear și se remarcă printr-un design excelent, având un display rotund. Se conectează cu smartphone-urile cu Android și aduce notificările direct la încheietură. Oferă acces la o serie de aplicații și permite utilizatorului să modifice modul în care este afișată ora, pentru a se potrivi oricărei ținute. Versiunea Moto 360 care beneficiază de reducerile eMAG este cea argintie care are curea metalică. Puteți comanda ceasul de AICI.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Moto 360 Reduceri eMAG

Puteți vizualiza mai multe reduceri eMAG aici.

Bundle Xbox ONE + FIFA 16

În ultimul timp, la eMAG am putut vedea din ce în ce mai multe oferte pentru console Xbox One și din ce în ce mai puține pentru PS4. Dacă vrei să îl faci fericit, atunci nu ai cum să dai greș cu bundle-ul Xbox One + FIFA 16. Consola din cea mai nouă generație lansată de Microsoft vine la pachet cu ultimul joc din seria FIFA, iar pentru a profita de ofertă nu trebuie decât să dați un click aici.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Xbox One Reduceri eMAG

Reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților – Allview V1 Viper S4G

Poate consideri, totuși, că un telefon este cadoul perfect pentru el de Ziua Îndrăgostiților. Atunci de ce să nu optezi pentru un Vi Viper S4G de la Allview? Dispozitivul are un ecran de 5 inch cu rezoluție HD sub care se ascunde un procesor Snapdragon tactat la 1,2Ghz. Memoria RAM este de 2GB, iar spațiul de stocare 16GB poate fi extins prin adăugarea unui card microSD. Camerele foto sunt de 8, respectiv 5MP și sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat. Cu modulul LTE incorporat, Viper S 4G oferă conexiuni la internet cu viteze de download de până la 150 Mbps şi upload de până la 50 Mbps, de aproape 10 ori mai mari decât vitezele 3G. Poate fi achiziționat la un preț bun de AICI.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Reduceri eMAG Allview V1 Viper S4G

Valentine’s Day la Smuff – Retro TV Games 200

Xbox One-ul este un efort financiar mult prea mare pentru această perioadă? Dacă iubitul tău este un fan al jocurilor video, atunci Retro TV Games 200 ar putea fi o soluție cel puțin la fel de bună. Racing Fighter, Aerial Warfare, Police vs Thief, PongPong, Space Base, Wonderball sau Apple Chess sunt doar câteva dintre cele 200 de jocuri pe care maneta Retro 200 ți le pune la dispoziție. Controller-ul are mini joystick pentru direcție, taste A și B pentru acțiunile personajelor, iar cablurile RCA sunt soluția pentru conectarea la orice televizor. Consola se găsește la ofertă de Valentine’s Day AICI.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Smuff Retro Games 200

Poți găsi numeroase alte idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților accesând oferta eMAG completă AICI.

Immerse VR

Realitate virtuală este viitorul, însă kit-urile de acest fel nu sunt printre cele mai accesibile de pe piață. Immerse VR, de cealaltă parte, are un preț foarte bun, utilizând atât dispozitive Android, cât și dispozitive iOS. De asemenea, este compatibil cu sute de aplicații gratuite sau necostisitoare de pe Play Store si App Store. Îl puteți achiziționa la ofertă de AICI.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Immerse VR Reduceri Smuff

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților – Hama uRage Vibra

Orice gamer pasionat are nevoie de o pereche de căști bune, iar modelul uRage Vibra de la Hama este printre cele mai accesibile în această perioadă. Acestea au o impedanță de 32 Ohmi și includ, în mod evident, un microfon și un sistem de control al volumului pe fir. Acestea sunt disponibile la un preț avantajos AICI.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Hama uRage Vibra Reduceri Flanco

Sony Cyber-Shot DSCWX350B

Camera Sony Cyber-Shot include un senzor de 18 megapixeli, dar și un ecran de 3 inci pe spate. Printre altele, poate înregistra materiale video la rezoluție Full HD, iar conectivitatea este asigurată de un port micro USB și de unul micro HDMI. Camera foto poate fi cumpărată de AICI.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Sony Cyber-Shot DSCWX350B Reduceri Flanco

Toate celelalte reduceri Flanco sunt disponibile aici.

Reduceri Altex de Ziua Îndrăgostiților – UTOK 1050Q

Ecranul de 10,1 inci al acestei tablete suportă o rezoluție de 1.026 x 600 de pixeli și ascunde un procesor quad-core de 1,3GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor personale. Din fericire, veți avea parte și de un slot pentru carduri microSD, care va accepta modele de până la 32GB. Camera foto principală este de 2 megapixeli, cea secundară este de 0,3 megapixeli, iar bateria are o capacitate de stocare de 5.000 mAh. Tableta este disponibilă la ofertă AICI.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților UTOK 1050Q Reduceri Altex

Suport laptop MYRIA KL-0268Z

O persoană care utilizează în mod constant un laptop va aprecia cu siguranță un suport, care asigură o ventilare eficientă, grație celor două ventilatoare interne de 70 mm. Baza este una ajustabilă, iar suportul este compatibil cu majoritatea laptop-urilor cu diagonala intre 10 si 17 inci. Îl găsiți la un preț bun AICI.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Suport laptop MYRIA KL-0268Z Reduceri Altex

Oferte Quickmobile de Valentine’s Day

Smart Balance Wheel este un scooter inteligent pe două roți. Acesta poate atinge o viteză de pana la 12 km/h și se încarcă rapid, în 2-3 ore, conform Quickmobile. Dispozitivul a fost creat pentru oamenii pasionați de sport și tehnologie, stimulând mobilitatea individuală. Scooter-ul reacționează la mișcările ușoare ale corpului, este foarte simplu de coordonat și poate fi cumpărat de AICI.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Smart Balance Reduceri Quickmobile

Puteți găsi mai multe idei pentru cadouri de Ziua Îndrăgostiților dacă accesați oferta completă a celor de la Quickmobile.