Cadouri de Crăciun pentru bărbații cărora le pasă cum arată

Cadouri de Crăciun pentru bărbații cărora le pasă cum arată

Dacă ești în căutare de cadouri de Crăciun pentru bărbați, ai nimerit unde trebuie. Luăm o pauză de la console și gadgeturi pentru a-ți prezenta o listă cu lucruri pe care să le cumperi pentru el, dar de care să te bucuri și tu. 

Suntem conștienți că un bărbat modern nu are nevoie doar de gadgeturi de ultimă generație pentru a fi cu adevărat… modern. Așa că am căutat câteva cadouri de Crăciun pentru bărbați care să-i ajute să-și păstreze imaginea impecabilă în viața de zi cu zi, dar și cadouri care să-i ajute pe ei să te țină pe tine fericită.

O ultimă mențiune, înainte de a-ți arăta lista de cadouri de Crăciun: bărbații sunt niște ființe simple și pragmatice. Așa că nu ai să vezi un bărbat care să nu se bucure la un produs de îngrijire personală, mai ales dacă se potrivește perfect stilului său de viață.

Cadouri de Crăciun pentru bărbați – BaByliss Trimmer T830E

Există variante și pentru aceia dintre bărbați care au devenit fanii unei bărbi lungi. Trimmer-ul T830E de la BaByliss este un aparat puternic cu tehnologie W-Tech ce permite o tăiere totală a părului. Acest model poate fi reglat în funcție de lungimea bărbii (1-35mm) cu o precizie de 0.5mm și are un colector de păr ce reține până la 60% din părul tăiat. Nu există cadou mai potrivit pentru bărbații care au făcut o pasiune pentru barba lor cea lungă.

BaByliss Beard Designer, cadoul ideal pentru bărbatul interesat de aspectul personal

S-au dus de mult vremurile în care bărbații foloseau o lamă de ras până devenea boantă. Astăzi, bărbații au mult mai multă grijă de stilul lor și sunt din ce în ce mai atenți la produsele care îi ajută să arate bine. BaByliss Beard Designer este trimmer-ul care arată poate cel mai futurist de pe piață. Cum bărbatul de lângă tine are probabil o colecție de filme SF și devorează orice comic book cu eroi, credem că cel mai indicat cadou pentru el este trimmer-ul BaByliss Beard Designer pentru barbă, prevăzut cu o tehnologie patentată. Nimic nu-l va face să zâmbească mai tare decât un produs cu ADN pragmatic. Lamele rotative sunt din oțel de calitate superioară și din titanium, ajutând trimmer-ul să se rotească cu până la 5 milioane de rotații pe minut. Are 50 de setări pentru lungimi de barbă ce variază de la 0.4 până la 12mm și poate fi utilizat și în duș. Știi că mereu îi auzi pe bărbați că se plâng că nu au timp, că ei pot face două lucruri în același timp și că nu au timp de setări complicate. Nicio grijă. Trimmerul memorează ultimele lungimi de tăiere selectate. Iată cum BaByliss Beard Designer îl va mulțumi până și pe cel mai cârcotaș dintre bărbați.

Breville Blender Personal Blend Active Pro, pentru sportivul de lângă tine

Când vine vorba de rigoare și stil de viață sănătos, știm că bărbații sunt mult mai disciplinați decât femeile. Noul blender personal Breville Blend-Active Pro cu recipient sport portabil, îl ajută să-și mențină un stil de viață fresh și activ cu smoothie-uri sănătoase zi de zi. Blend-Active Pro oferă posibilitatea de a prepara smoothie-uri din fructe și legume, sucuri cu gheaţă, băuturi pentru micul dejun, shake-uri și mixuri de proteine ideale pentru sesiunile de antrenamente, toate la o simplă apăsare de buton. Trebuie doar să adauge ingredientele preferate pentru smoothie-uri și shake-uri, să mixeze şi e gata de plecare! Că tot vorbeam de rapiditate și viață fără complicații.

Cadouri de Crăciun pentru bărbați – Aparat de gătit Crock-Pot, slow cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté

Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să  gătești mâncăruri savuroase, iar bărbatul de lângă tine poate pregăti rapid o masă chiar în ajun de Crăciun. De acum nu trebuie să îți mai faci griji în ceea ce privește timpul pe care trebuie să-l petreci lângă aragaz pregătind masa. Te poți bucura de viața de cuplu, cât aparatul își face treaba, iar bărbatul care va primi cadou acest aparat nici nu va simți că muncește. Dacă ai chef să-ți chemi și prietenii, aparatul este ideal pentru maximum 7 persoane. Cel mai nou aparat de gătit slow cooking Crock-Pot 6L DuraCeramic Sauté oferă posibilitatea de a seta timpul de gătire între 30 de minute și 20 de ore. Imediat ce mâncarea este gata, slow cooker-ul face automat trecerea în modul ‘Păstrare la cald’, menținând-o astfel la temperatura perfectă pentru a fi servită.

Cam acestea au fost propunerile noastre. Voi ce cadou de Crăciun îi faceți celui drag anul acesta?