14 dec. 2016 | 13:53

Cadouri de Crăciun pentru audiofili: câteva modele de căști pe care colindele sună mai bine (P)

Ghidul cumpărătorului
Cadouri de Crăciun pentru audiofili: câteva modele de căști pe care colindele sună mai bine (P)

E perioada în care toată lumea caută cadouri de Crăciun, iar noi venim cu o nouă serie de recomandări pentru care am ales câteva modele de căști Panasonic numai bune de ascuns sub brad. 

Am zis deja în titlu că niște căști sunt cadouri perfecte de Crăciun pentru cei care vor să se adâncească și mai mult în spiritul sărbătorilor, ascultând colinde sau muzica preferată la o calitate foarte bună.

Fie că îți faci singur un astfel de cadou sau te-ai gândit că este potrivit pentru un prieten sau cineva din familie, noi am compilat o listă cu patru modele pe care să le folosești  cum dorești sau să le dăruiești cui crezi tu că s-ar bucura maxim de ele!

Panasonic RP-BTD5E – Căști Bluetooth

Aceste căști fără fir compatibile Bluetooth și NFC, elimină problema supărătoare a cablurilor. Iar difuzoarele cu diametru de 40 mm și bateria cu o capacitate ridicată, cu autonomie de 40 de ore, asigură o experiența completă de redare cu sunet de înaltă calitate.

Butoanele tactile intuitive, integrate în mod atractiv în carcasa căștilor, activează și dezactivează funcția Bluetooth, reglează volumul și schimbă melodiile, toate acestea rapid și ușor. În plus, un microfon incorporat și butonul de muzică/răspuns/terminare apel vă permit comutarea instantanee între muzică și telefon.

Panasonic RP-WF830 – Wireless oriunde în casă

Pentru cei cărora le place să asculte muzică la căști în casă (după părerea noastră, calitatea e mereu mai bună în căști J), dar nu vor să stea cu laptopul în brațe, modelul RP-WF830 este perfect. Prind semnalul emis de un laptop sau de un smart TV de la o distanță de până la 100 de metri, așa că nici cel mai mare penthouse nu le va pune probleme, iar muzica nu se va întrerupe. Difuzoarele căștilor sunt acoperite cu un material moale ce oferă confort total, alături de benzile duble de susținere.

Având o autonomie de până la 20 de ore, cu ele se poate asculta muzica chiar și o zi intreagă.

Panasonic RP-HF100M/300M/500M – Ușoare, pliabile, compacte

Gama RP-HF include trei modele, 100M, 300M, 500M, și sunt perfecte atât pentru bărbați cât și pentru doamne și domnișoare. Sunt foarte ușoare, sunt de tip on-ear (se poartă peste urechi) și se pliază în trei direcții, așa că devin foarte ușor de depozitat și de purtat.

Calitatea sunetului nu a fost nici ea neglijată. Căștile oferă calitate înaltă  și sunet puternic, având difuzoare de 30 mm/40 mm și magneți neodim, pentru accentuarea sunetului. Și, cu toate că sunt căști cu fir, nu va trebui să aveți grija acestuia, pentru că firul nu se va înnoda sau încâlci prea curând, fiind vorba despre un cablu plat și durabil.

Panasonic RP-TCM105

Ultimul model din lista noastră cu idei pentru cadouri de Crăciun este RP-TCM105 și vorbim despre o pereche de căști in-ear (intrauriculare). Promit să  se fixeze confortabil și să rămână fixe acolo, pentru momentele când persoana care le va primi va da din cap pe Jingle Bells Rock.

Cei care preferă  și alte genuri muzicale în preajma sărbătorilor, trebuie să știe că modelul RP-TCM105 izolează perfect sunetele externe.

În plus, căștile au o funcție specială pentru microfon și telecomandă și sunt compatibile cu telefoanele smart cu sistem de operare iOS, Blackberry și Android. Bonus: au culori variate, pe gustul tuturor, așa că nu puteți da greș cu ele. Variante de culori: alb, negru, albastru și roșu.

Voi pe care le-ați alege pentru un cadou de Crăciun?