24 feb. 2016 | 19:50

Cadouri de 1 martie, reduceri eMAG: gadgeturi de Mărțișor

FEATURE
Cadouri de 1 martie, reduceri eMAG: gadgeturi de Mărțișor

Cadouri de 1 martie pot fi achiziționate în această perioadă la prețuri foarte bune grație numeroaselor reduceri eMAG.

De azi, 24 februarie și până pe 8 martie, cei de la eMAG vor organiza campania Primăvara Cadourilor, cu ocazia căreia vor da startul unei noi serii de reduceri importante. Pe lângă numeroasele categorii pe care le vedem de obicei în cazul ofertelor de acest gen, eMAG a inclus și categoria ”Cadouri de primăvară”, care include diverse produse pentru femei.

[related]

Am analizat diversele produse care beneficiază de reduceri eMAG în această perioadă și am selectat câteva dintre cele mai atractive. Alături de acestea, am inclus și două dispozitive cu un raport calitate preț de excepție de pe site-ul celor de la Utok.

Oferta completă a celor de la eMAG poate fi vizualizată AICI.

Reduceri eMAG – Samsung Galaxy S6

Ca de obicei, nu aveți cum să dați greș cu un asemenea telefon. Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere cu ocazia campania Primăvara Reducerilor de AICI.

Samsung Galaxy S6 cadouri de 1 martie reduceri eMAG

Cadouri de 1 martie – UTOK Q50

Aceste telefon reprezintă o alegere foarte bună pentru cei care nu au beneficiat de un smartphone de top în trecut. Are un ecran de 5 inci care suportă o rezoluție de 960 x 540 de pixeli, un procesor quad-core MT6582M de 1,3GHz, 8GB pentru stocarea datelor și 1GB RAM. Bateria are o capacitate de 2.000 mAh, iar senzorii foto de pe față și de pe spate sunt de 8 și, respectiv, 2 megapixeli. Telefonul poate fi cumpărat la ofertă de AICI.

Cadouri de 1 martie reduceri eMAG Utok Q50

Reduceri eMAG – LG G4

LG G4 nu avea cum să lipsească din lista cu cadouri de 1 martie. LG G4 are un ecran IPS LCD de 5,5 inci la rezoluție QuadHD, în dimensiuni la fel ca cel de anul trecut, dar cu luminozitate crescută și cu o redare mai bună a culorilor. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, un hexacore care își distribuie puterea de calcul astfel: două nuclee sunt la 1,8GHZ, iar alte patru lucrează la 1,4GHZ. LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele poți pune un card microSD de până la 128GB. Designul este foarte atrăgător, dispunând de o carcasă din piele care adaugă un plus de eleganță oricărei ținute. Cumpără-l la un preț avantajos de AICI.

LG G4 cadouri de 1 martie reduceri emag

Cadouri de 1 martie – UTOK Hello 7Q LTE

UTOK Hello 7Q LTE este o tabletă ce dispune de un ecran IPS, cu o diagonală de 7 inch și rezoluție 1024×600 pixeli, procesor quad core 64-bit, cu frecvență de 1 GHz, 1 GB RAM și 8GB memorie internă, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB. Versatilitatea tabletei UTOK Hello 7Q LTE este sporita de tehnologia Dual SIM si de includerea functiilor de localizare prin intermediul GPS. În cazul în care doriți să o achiziționați, tableta se găsește la ofertă AICI.

Utok Hello 7Q LTE Reduceri eMAG cadouri de 1 martie

Reduceri eMAG – ASUS ZenPad C 7.0

Această tabletă ASUS oferă calitate excepțională cu performațe mai mult decât suficiente pentru nevoile voastre zilnice. Aparatul vine cu un procesor Intel Atom x3-C3200 Quad-Core 1.1GHz, 7″, IPS, 1GB RAM, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 iar ca sistem de operare oferă un Android 5.0 Lollipop. Aparatul este excelent pentru orice activitate întreprindeți, oferind o performanță excelentă. Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina produsului AICI.

Asus ZenPad C 7.0 reduceri emag cadouri de 1 martie

Cadouri de 1 martie – LG 43LF510V

Televizorul acesta face parte din gama 2015, are o diagonală de 109 centimetri și suportă o rezoluție Full HD. De asemenea, din punct de vedere al conectivității, veți avea acces la un port USB și unul HDMI. În cazul în care vă interesează acest dispozitiv, îl găsiți la ofertă printre numeroasele reduceri eMAG AICI.

LG 43LF510V reduceri eMAG Cadouri de 1 martie

Reduceri eMAG – Bitdefender Internet Security 2016

Protecția PC-ului nu trebui ignorată niciodată, iar o soluție antivirus Bitdefender Internet Security 2016 ar putea fi extrem de utilă celor dragi. Aceasta este valabilă timp de un an și poate fi folosită de 4 persoane. O puteți achiziționa la un preț avantajos de AICI.

Cadouri de 1 martie reduceri eMAG Bitdefender Internet Security

Cadouri de 1 martie – Fitbit Charge HR

În perioada următoare, puteți avea grijă de condiția fizică mult mai ușor, cu ajutorul unei brățări inteligente pentru monitorizarea activităților. FitBit Charge HR îți va oferi aproape orice fel de informație, de la numărul de pași efectuați, la caloriile arse și treptele urcate pe parcursul ziler. FitBit Charge HR este unul dintre cele mai bune cadouri de 1 martie și se găsește la un preț bun AICI.

Cadouri de 1 martie reduceri eMAG FitBit CHarge HR