București, „pe mâini bune”: cum a reacționat internetul la numirea lui Tudy în calitate de viceprimar

București, „pe mâini bune”: cum a reacționat internetul la numirea lui Tudy în calitate de viceprimar

Numirea lui Tudor Ionescu, zis și „Tudy” în calitate de viceprimar al capitalei a făcut, așa cum era de așteptat, internetul să explodeze. 

Aurelian Bădulescu, din partea PSD + UNPR, şi Tudor Ionescu, candidat ALDE, au fost aleşi viceprimari ai Capitalei, în cadrul primei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti în noua componenţă, primind fiecare câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă.

Ambii viceprimari aleşi sunt controversaţi în spaţiul public: Tudor Ionescu, din partea ALDE şi Aurelian Bădulescu, din partea PSD, fost avocat al lui George Becali. Dacă lucrurile rămân așa, Gabriela Firea în calitate de primar nu va mai fi cea mai mare problemă a capitalei României.

Ca să vă oferim puțin context, motivul pentru care Tudy este o alegere atât de neinspirată pentru o funcție și o responsabilitate atât de mare este implicarea lui într-un scandal sexual. Acesta a fost amantul Oanei Zăvoranu în perioada în care iubitul ei oficial era Pepe, căreia i-a trimis un clip în care întreprinde o acțiune care e bine să fie păstrată în intimitate. Dacă nu sunteți în temă, probabil veți deduce din glumele de mai jos despre ce activitate este vorba.

Florin Ghioca de la Adevărul a făcut o selecție a câtorva glume care circulă pe internet. Sunt destul de sugestive și nu tocmai pline de pudoare: „În sfârşit o mână puternică pentru Bucureşti”; „Numirea lui Tudy este o mânăreală”; „Cum să-i zică Firea lui Tudy să pună mâna să facă ceva?”; „Tudy ăsta a demonstrat că merită. Unde pune el mâna, creşte”; „Era momentul unui echilibru la Primărie: un partid de stânga să folosească şi dreapta”.

Nici măcar televiziunile nu au pierdut ocazia de a bate apropouri în textele de pe burtierele care au însoțit știrea. Le poți vedea pe toate aici, iar dacă vrei să semnezi petiția împotriva lui Tudy, că tot e la modă, o găsești aici:

Tudi - viceprimar cu dare de mana Tudy - mana de fier la primarie

 

Firea merge pe mana lui Tudy

Tudy viceprimar

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: