Black Friday: eMAG are reduceri înainte de Vinerea Neagră

Black Friday: eMAG are reduceri înainte de Vinerea Neagră

Black Friday la eMAG este pe 18 noiembrie, însă retailerul oferă reduceri considerabile și în această perioadă.

Black Friday 2016 la eMAG va fi în ziua de 18 noiembrie, însă magazinul online are oferte bune și pe parcursul acestor zile. Printre dispozitivele care beneficiază de promoții pe parcursul săptămânii se numără telefoanele Asus și Huawei, dar și laptopurile Lenovo. Mai jos, am menționat patru dintre ofertele disponibile.

Reduceri înainte de Black Friday la eMAG- Huawei P8

Huawei P8 pare a împrumuta unele elemente de la Sony Xperia Z3, iPhone 6 sau alte modele de la ZTE. Însă este fabricat de aluminiu și este plat, similar unui Sony, designerii companiei lăudând liniile telefonului. Mai exact, Huawei P8 are o grosime de doar 6,4 milimetri, fiind cu jumătate de milimetru mai subțire decât iPhone 6.

Huawei P8 are un ecran de 5,2 inci la o rezoluție full HD. Folosește un procesor Kirin 935 cu opt nuclee (versiunea premium), produs chiar de cei de la Huawei, și mai are 3GB de memorie RAM. Camera are 13 megapixeli, dar marele atu cu care se laudă chinezii este prezența unui pixel alb suplimentar pentru a crea un spectru RGBW. Vă puteți cumpăra propriul Huawei P8 de AICI.

ASUS ZenFone 2 ZE551M

Asus ZenFone 2 s-a bucurat de un succes considerabil în România, iar în această perioadă, versiunea cu 4GB este disponibilă la reducere la eMAG. Asus Zenfone 2 ZE551M beneficiază de un ecran de 5,5 inci, care suportă o rezoluție Full HD, un procesor quad-core Intel Atom Z3580 cu o frecvență de 2,3GHz, 4GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor personale. Camera foto de pe spate are o rezoluție de 13 megapixeli, în timp ce camera secundară are doar 5 megapixeli. Cu o baterie de 3.000 mAh, Asus Zenfone 2 poate fi găsit la reducere înainte de Black Friday la eMAG AICI.

Reduceri eMAG înainte de Black Friday- ASUS A553SA-XX049T

Nu foarte multe laptopuri high-end beneficiază de reduceri în această perioadă, astfel că ne-am orientat asupra modelelor accesibile. Acest model produs de Asus include un procesor Intel Pentium Quad Core N3700 cu o frecvență de 1,60GHz și un ecran HD cu o diagonală de 15,6 inci.  Lista de specificații este completată de 4GB RAM și 500GB pentru stocarea datelor personale. Dispozitivul nu include o placă video dedicată, dar vine la pachet cu sistemul de operare Microsoft Windows 10. Cu doar câteva zile înainte de Black Friday, la eMAG, acesta se găsește, alături de numeroase alte reduceri, AICI.

Lenovo IdeaPad B50-80

Ultimul produs din lista este Lenovo IdeaPad B5-80. Având în vedere că lista de specificații include, printre altele, un procesor Intel Core i3-5005U cu o frecvență de 2GHz, 4GB RAM și 1TB pentru datele persoanel, nu ar trebui să vă așteptați la performanțe de excepția. Utilizatorii nu vor beneficia de o placă video dedicată, și nici de un sistem de operare. Poate fi cumpărat de, înainte să înceapă Black Friday la eMAG, AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: