19 sept. 2016 | 13:35

BenQ a lansat un nou monitor Zowie pentru pasionații de sporturi electronice

ACTUALITATE
BenQ a lansat un nou monitor Zowie pentru pasionații de sporturi electronice


Veste bună pentru împătimiții gamingului: BenQ a lansat noul monitor eSports XL2735, sub marca ZOWIE by BenQ.

Noul XL2735 încorporează cele mai noi tehnologii în materie de optimizare a imaginii și a gameplay-ului. Este un monitor destinat atât profesioniștilor, dar și amatorilor de sporturi electronice, are o diagonală de 27 de inci și o rezoluție QHD, pentru a nu se pierde nici un detaliu de joc. Are la bază un panel TN special, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh la 144Hz.

La fel ca si predecesorul său, include tehnologia Black eQualizer, Color Vibrance și Flicker Free, însă, spre deosebire de acesta, vine dotat cu noua tehnologie BenQ Dynamic Accuracy, capabilă să optimizeze gameplay-ul și să reducă efectele de blur și ghosting ce apar la jocurile cu acțiune rapidă precum CSGO sau Overwatch.

Designul a fost îmbunătățit prin introducerea unor Shield-uri ajustabile, cu rolul de a ajuta jucătorul să se concentreze la joc, dar și a unui nou model de S Switch, care permite trecerea rapidă prin diferitele moduri de vizualizare a imaginii presetate.

img_20160916_105403

Din gama Zowie, mai amintim cel mai nou produs din gama gear-urilor, placa de sunet externă ZOWIE VITAL.Spere deosebire de plăcile de sunet tradiționale, VITAL este un dispozitiv plug and play care nu necesită drivere. Este o placă de sunet pe USB, cu control touch și amplificare, care oferă multe posibilităși posibilități, de la modificare sonorului la opțiuni de ajustare bass și treble, precum și dezactivarea sau activarea microfonului.

vital-benq