Bateriile portabile cu display digital îți afișează cantitatea de energie rămasă

Bateriile portabile cu display digital îți afișează cantitatea de energie rămasă

ADATA a anunțat de curând lansarea a două modele foarte interesante de baterii portabile, dotate cu display-uri inteligente.

Numite P20000D și P12500D, cele două baterii utilizează celule lithium-ion și sunt echipate cu un display digital care afișează procentul de baterie rămasă. Cele două porturi USB însumează un total de 2,1A pentru a permite încărcarea rapidă a două dispozitive, simultan.

Ambele modele de baterii includ șase circuite de protecție și o carcasă rezistentă la șocuri și foc. P20000D, de exemplu, include și funcția de lanternă cu iluminare LED. P20000D și P12500D au capacități de 20.000mAh și, respectiv, 12.500mAh, fiind suficiente pentru multiple încărcări ale telefoanelor, tabletelor sau a altor dispozitive mobile precum căștile wireless sau controller-ele de jocuri.

ADATA menționează că P20000D și P12500D îndepărtează caracterul vag și incertitudinea pe care o experimentează unii utilizatori atunci când văd lumini intermitente sau bare, încorporând în locul acestora display-uri digitale, care afișează cantitatea de energie rămasă în procente.

Conform informațiilor oficiale, capacitățile celor două baterii sunt suficient de mari pentru a efectua până la 6,4 încărcări de smartphone și 1,8 încărcări de tabletă. De asemenea, acestea încorporează circuite speciale, care au rolul de a proteja împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării, fluctuațiilor de tensiune și scurt circuitelor.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, cei de la ADATA au lansat în mod oficial pe piață și un nou SSD, numit XPG SX8000. În cazul respectiv, aveam de-a face cu un SSD tip M.2, cu tehnologia 3D MLC NAND Flash și controler SMI 2260. SX8000 întrunește standardele NVMe 1.2 și poate fi conectat direct pe placa de bază prin PCI Express 3.0 x4 (PCIe 3×4) pentru a oferi viteze foarte bune la citire și la scriere. ADATA XPG SX8000 este disponibil în versiuni de 128GB, 256GB, 512GB și 1TB, astfel că va fi accesibil unui număr mare de utilizatori. O versiune mai rapidă și cu un radiator XPG atractiv va fi lansată până la sfârșitul lunii octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: