Bang & Olufsen BeoVision 14 este cel mai scump TV 4K

Bang & Olufsen BeoVision 14 este cel mai scump TV 4K

Cei de la Bang & Olufsen au fost din totdeauna sinonimi cu produse tech exclusiviste care arată foarte bine, dar noul BeoVision 14 combină aspectul estetic cu dotări de actualitate și specificații de top.

Dacă nu ați auzit până la această oră de Bang & Olufsen, compania daneză își câștigă existența în cea mai mare parte din comercializarea unor sisteme audio care depășesc cu ușurință prețul unor mașini mai mult decât decente. În același timp însă, același producător a avut în permanență în portofoliul de produse câteva TV-uri, iar noul BeoVision 11 este cel mai de actualitate smart TV pe care îl comercializează.

De cele mai multe ori, vedem un singur model nou de TV pe an, iar cu BeoVision 14, Bang & Olufsen a adresat dolențele celor care erau curioși cu ce va veni nou în 2016. Smart TV-ul este disponibil pentru achiziție în versiuni de 40 și 55 de inci, iar ca generații, îl puteți considera un urmaș al BeoVision 11, împărțind o parte dintre liniile de design cu modelul de acum un an.

La interior însă, schimbările sunt imediat evidente. În primul rând, vorbim de o creație construită în jurul unui panou 4K Ultra HD. Este primul TV al companiei preinstalat cu cea mai recentă versiune de Android TV, oferin utilizatorilor accesul la Google Cast și întreaga galerie de jocuri și aplicații din Google Play. La capitolul minusuri, deși văzând prețul nu ați crede că are vreo unul, BeoVision 14 nu include suport pentru conținut HDR, pe care îl vedeți la mai multe TV-uri Sony sau Samsung.

Cea mai interesantă parte a TV-ului este însă abilitatea sa de a umple o cameră cu sunet de calitate, datorită sistemului pe trei canale ascuns în spatele lamelelor subțiri din lemn de stejar de sub panoul efectiv. Ca tehnologie, respectivul sistem audio este foarte similar cu BeoLab 18. BeoVision 14 se poate integra cu ușurință într-un sistem BeoLink Multiroom și vine la pachet cu ediție actualizată a telecomenzii BeoRemote One.

Prețul pentru BeoVision 14 4K TV este de aproximativ 5250 de euro pentru modelul de 40 de inci și 9100 de euro pentru varianta cu diagonală de 55 de inci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo