ASUS organizează Play it Cool Gaming Event în București și Iași

Organizat sub tutela ASUS, Play it Cool Gaming Event va oferi pasionaților de jocuri pe calculator accesul la cele mai puternice laptop-uri ASUS, pentru a se juca cele mai competitive jocuri ale momentului.

Cei interesați pot participa la eveniment în București în Plaza România și la Iași în Palas Mall. Evenimentul Play it Cool oferă 32 de zile în care pasionații de Dota, Hearthstone, League of Legends și CS:GO pot juca jocurile preferate pe cele mai performane configurații ale momentului.

Cei pasionați de jocuri cu cerințe grafice ridicate pot juca de asemenea The Witcher 3, Batman Arkham Knight, The Division, Far Cry Primal sau GTA5.

Acest eveniment va avea la bază expunerea celor mai noi device-uri, atât laptop-uri, desktop-uri cât și accesorii, de sub umbrela Republic of Gamers, însă cel mai important aspect al acțiunii este faptul că cel mai performant laptop din lume cu sistem de răcire pe lichid- ASUS ROG GX700- este expus pentru prima dată publicului larg, pentru a fi testat înainte de a fi achiziționat. Toate aceste sisteme pot fi testate la capacitate maximă de către cei care vizitează standul, unde se vor bucura și de jocuri de ultimă generație. Între 10 martie și 10 aprilie, vizitatorii mall-ului Plaza România vor putea de asemenea experimenta sistemele de gaming ASUS G20, G11, GX700 și G752.

De asemena, o echipă de promoteri ASUS este disponibilă pe întreaga perioadă pentru a oferi consultanță pentru device-urile expuse și pentru a facilita organizarea turneelor de Hearthstone, Dota 2 și CS:GO. În trei din cele cele weekend-uri vor fi organizate turnee de gaming, Dota 2, Counter Strike GO și Hearthstone, de unde participanții pot pleca cu accesorii care nu trebuie să lipsească din recuzita unui gamer adevărat.

Turneele de gaming vor oferi participanților premii surpriză. Campionatul de Hearthstone va fi organizat între 17 și 20 martie, turneul de Dota va fi între 25 și 27 martie, iar campionatul de CS:GO va fi organizat între 1 și 3 aprilie.

Evenimentul din București va dura între 10 martie și 10 aprilie, în timp ce ieșenii vor putea participa la maratonul ASUS între zilele de 15 și 24 aprilie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: