Assassin’s Creed Chronicles: India te impresionează din primul trailer

Conform celor mai recente zvonuri din curtea Ubisoft, 2016 ar putea fi anul fără un nou joc Assassin’s Creed, dar amatorii de conținut nou din același univers se vor delecta cu titlurile din seria Chronicles.

În urmă cu aproximativ un an, a fost lansat primul episod dintr-o serie de jocuri tip 2.5D platformer. Acestea erau menite să extindă universul Assassin’s Creed în teritorii necunoscute, fără a oferi jucătorului același nivel de libertate precum Assassin’s Creed Unity sau Syndicate. Primul dintre cele trei a fost intitulat Assassin’s Creed Chronicles China, iar acum ne pregătim de lansarea Assassin’s Creed Chronicle India și, un pic mai târziu, Rusia.

Primele detalii despre gameplay-ul incorporat în Assassin’s Creed Chronicles India sunt surprinse în clipul de mai sus de calitate foarte bună. Postat pe unul dintre canalele oficiale de YouTube ale Ubisoft, clipul este cât se poate de atrăgător și ilustrează într-un mod convingător mai multe aspecte ale culturii indiene și atmosferei din teritoriu.

Inițial, primul joc din seria Chronicles a fost oferit gratuit celor care au achiziționat un Season Pass pentru Unity, iar destinul celorlalte două ar fi trebuit să fie identic. Se pare însă că cei de la Ubisoft s-au răzgândit și au decis să comercializeze noile episoade în format standalone.

Dacă ați apucat deja să vă jucați Assassin’s Creed Chronicles China, ați înțeles deja mecanica de joc din aceste platformer-uri, iar diferențele la acest capitol din Chronicles India sunt inexistente. În orice caz, dacă v-a trezit interesul și sunteți curioși când veți putea pune mâna pe el, răspunsul este 12 ianuarie, săptămâna viitoare. Assassin’s Creed Chronicles Rusia va fi lansat aproximativ o lună mai tărziu, în februarie.

Prețul fiecare joc Assassin’s Creed Chronicles este de 10 dolari, dar le puteți achiziționa și pe toate trei împreună, într-un singur pachet, la prețul de 30 de dolari pentru PC, Xbox One sau PlayStation 4.

14:53 08.01.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video