Apple vrea să te scape din situații dificile cu acest nou feature iOS

Apple vrea să te scape din situații dificile cu acest nou feature iOS

Noua versiune de iOS va veni cu o serie de feature-uri foarte interesante.

În urmă cu câteva zile, dezvoltatorii iOS au primit acces la a doua versiunea beta pentru iOS 10.2. Aceasta din urmă include câteva elemente noi, cum ar fi îmbunătățiri ale design-ului aplicației Apple Music și suportul pentru un nou feature SOS.

Conform jurnaliștilor din cadrul publicației The Nex Web, feature-ul le va permite utilizatorilor de terminale iOS să efectueze apeluri de urgență apăsând de cinci pe ori pe butonul de pornire al telefonului. În momentul în care ar fi activat, acesta ar porni un cronometru, iar telefonul ar emite un zgomot similar sirenelor. În momentul în care timpul s-ar sfârși, terminalul ar iniția un apel către serviciul de urgență disponibil în zona în care se află utilizatorul. Pentru vă face o idee mai bună în legătură cu modul în care acesta va funcționa, puteți vizualiza materialul de mai jos.

Desigur, feature-ul ar putea fi dezactivat din setări. Cât despre disponibilitate, pentru moment, nu știm cu exactitate când acesta va fi accesibil publicului larg. El va veni și cu o aplicație pentru televiziune, care ar trebui să-i ajute pe utilizatori să descopere nou conținut.

Lansat la mijlocul lunii septembrie, iOS 10 este probabil cel mai important update al sistemului de operare iOS de până acum. Actualizarea substanțială a aplicației Mesaje aduce puterea aplicațiilor din App Store în conversațiile dvs. și face schimbul de mesaje mai personal ca oricând.

Găsiți rute cu aplicația Hărți, superb reproiectată. Retrăiți amintiri ca niciodată până acum în aplicația Poze. Folosiți puterea Siri în mai multe aplicații ca oricând. Simplificați și mai mult controlarea accesoriilor din casă cu noua aplicație Locuință. În plus, aplicațiile Muzică și News au fost complet înnoite. Puteți afla mai multe informații în legătură cu noutățile introduse de ultimul update în acest articol.

 

 

Citește și:
Etichete: