Aplicația care îți spune care este jobul perfect pentru tine

Aplicația care îți spune care este jobul perfect pentru tine

Majoritatea visăm la jobul perfect, dar fără să avem o idee clară despre ce am vrea. Lucrurile se schimbă, însă, mulțumită unei noi aplicații pentru telefon.

Jobul perfect poate să fie chiar primul pe care îl întâlnești, dar la fel de bine ar putea apărea după câțiva ani de muncă într-un anumit domeniu. Sunt multe variabile pe care trebuie să le iei în calcul și uneori, s-ar putea ca analiza să dureze destul de mult.

O aplicație nou-intrată pe piață are în plan să-ți dea o mână de ajutor când vine vorba de găsirea jobului perfect. N-o să-ți citească în palmă și nici într-un glob de cristal, dar îți pune la dispoziție teste vocaționale prin care să înțelegi cine ești și unde te-ai potrivi cel mai bine.

Aplicația TomorrowMe, creată sub egida Samsung pe care o găsiți în Google Play aici, vrea să fie un mic portal cu informații relevante, mai ales pentru tinerii ce sunt în căutarea jobului perfect. Cu toate acestea, nu se adresează doar lor, putând fi folosită de oricine vrea să completeze testul vocațional. De asemenea, avem la dispoziție și un test de compatibilitate, util mai ales pentru cei ce au deja un job. Din nou, în funcție de răspunsurile pe care le dai, vei afla cât de bun este locul de muncă unde te afli deja.

tomorrowme samsung jobul perfect 1

Aplicația oferă și o altă facilitate interesantă: mai multe interviuri cu mentori din diverse domenii sunt disponibile în TomorrowMe, iar funcția bonus este că toate au fost filmate cu o cameră de 360 de grade. Interviurile sunt găsite și pe site-ul oficial al aplicației, disponibil aici.

tomorrowme samsung jobul perfect 3

Aplicația pentru jobul perfect s-a lansat la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, elevii liceului având ocazia să ia parte și la o mică dezbatere alături de George Buhnici, Laura Chiculita, Ana Maria Roxana Birca, Dr. Cristian Grasu, Sabina Stirb și Ioana Sigarteu, într-o discuție moderată de Monica Jitariuc.

tomorrowme samsung jobul perfect 2

 

tomorrowme samsung jobul perfect 4

Etichete: