Antena 3 a primit ordin de evacuare: cum a reacționat internetul

Antena 3 a primit ordin de evacuare: cum a reacționat internetul

ANAF a notificat luni Antena 3 și Antena 1 să evacueze sediul din șoseaua Bucuresti – Ploiești în termen de cinci zile lucrătoare. 

Gelu Diaconu, fostul șef al ANAF, a dispus emiterea unei somații de evacuare a Antenei 3 și a celorlalte firme care au sediul în clădirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum și instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gâdea, Daniel Constantin, Camelia si Corina Voiculescu – toti avand datorii la Dan Voiculescu. Decizia a fost luată într-o ședință a conducerii Fiscului din 8 februarie.

Așa cum era de așteptat, internetul a reacționat prin meme-uri și video-uri. Din motive pe care nu are sens să le dezbatem, Antena 3 nu are numai fani înfocați. Noi am făcut o selecție a celor mai amuzante reacții care circulă în social media. Iar unele sunt priceless, vă garantăm. Majoritatea sunt luate din grupurile de dark social media Utopia și Autobaza. De asemenea, puteți să vă distrați și pe acest grup.

Antena 3 evacuata

via GIPHY

ANAF precizează că sediile vizate au fost confiscate definitiv în urma unui proces şi urmează să fie vândute la licitaţie, pentru recuperarea prejudiciului stabilit de instanţă. Este vorba despre procesul în urma căruia Dan Voiculescu a fost condamnt la 10 ani de închisoare pentru privatizarea ICA Bucureşti, iar judecătorii au stabilit că statul trebuie să recupereze 60 de milioane de euro de la omul de afaceri.

Antena 3 - reactii internet 6

Antena 3-reactii internet 5

Antena 3-reactii internet 4

Antena 3 - reactii internet

Mihai Gâdea, realizator şi director Antena 3, a declarat pe post că la sediul televiziunii s-au prezentat inspectori ANAF, care cer evacuarea postului. ”Inspectorii ANAF ne-au spus că avem 5 zile să părăsim aceste clădiri”, a spus Mihai Gâdea, preluat de site-ul Antena3, completând că o televiziune nu se poate muta în mai puțin de o săptămână.

Mihai Gâdea a vorbit pe post despre un plan de închidere a Antenelor de către inspectorii ANAF. ”Niște trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (…) Juriștii noștri au încercat să poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost și este că avem de-a face cu o executare silită. S-ar putea să fie o formă pusă la cale de închidere a acestui post de televiziune”, a atras atenția Mihai Gâdea. Ordinul de evacuare a fost semnat de fostul şef ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, au confirmat surse din domeniu pentru Economica.

 

via GIPHY

Antena 3-reactii internet 6
Antena 3 - reactii internet 3

Antena 3 - reactii internet 5

Citește și: