Amazon introduce noi funcții surprinzătoare pentru Kindle în ultimul update

Amazon introduce noi funcții surprinzătoare pentru Kindle în ultimul update

E-reading-ul sau cititul electronic este mai viu ca niciodată. Pentru că popularitatea Kindle este încă una puternică, Amazon a decis să introducă un nou update pentru faimoasele sale e-readere cu funcționalități proaspete.

Cea mai evidentă îmbunătățire adusă de noul update 5.7.2 este o interfață îmbunătățită care scoate în evidență ultimele cărți citite, lista de cărți pe care vreți să le citiți, împreună cu recomandările personalizate. În plus, update-ul vine cu o serie nouă de setări cunoscute precum un mod dedicat călătoriilor cu avionul, sistem de sharing mai bun și un mod care vă va arăta ce cărți vă lipsesc din colecție.

Ce e interesant e că noul update pentru Kindle va veni retroactiv pentru modelele mai vechi, începând cu versiunea Paperwhite din 2013 și 2015, incluzând Kindle-urile de bază din anul 2014 și Voyage. Treptat vor fi incluse și versiunile mai noi, așa că o să ia ceva timp până când update-ul se va descărca în mod automat pe dispozitivele voastre.

Totuși, dacă vreți noul update chiar în acest moment, puteți să-l descărcați și să-l instalați manual de la pagina Kindle Software Updates. De acolo trebuie doar să selectați modelul pe care îl dețineți iar update-ul va fi gata pentru descărcare. Pentru a-l instala manual trebuie să introduceți noul fișier în directorul de bază al memoriei interne Kindle, iar apoi trebuie să apăsați pe ”Menu” din nou și alegeți opțiunea de aducere la zi (update) a dispozitivului vostru.

Cei care aveți Kindle-uri din generația a 4-a și a 5-a din păcate nu veți putea instala noua actualizare, cea mai recentă versiune a sistemului operare rămânând 4.1.3.

Citește și: