Allview lansează una dintre cele mai accesibile camere de acțiune

Allview lansează una dintre cele mai accesibile camere de acțiune

Allview a lansat Visual 360°, prima sa cameră de acțiune.

Camera Visual 360° dispune de două lentile poziționate în fața și în spatele dispozitivului. Fiecare lentilă capturează imagini de 180° pe verticală și orizontală, iar împreună acestea formează un câmp de 360 de grade, fără unghiuri moarte. Din câte se pare, imaginile Visual 360° vor fi stocate pe un card microSD de până la 32GB.

De asemenea, cei de la Allview le pun la dispoziție utilizatorilor și o aplicație dedicată Visual 360°, cu ajutorul căreia aceștia vor putea controla camera direct de pe smartphone. Astfel, ei vor putea opta pentru fotografii sau înregistrări video, vor obține o previzualizare a imaginilor și vor avea informații în legătură cu durata de înregistrare și bateria rămasă.

Mai mult decât atât, înregistrările realizate cu Visual 360° vor putea fi vizionate și cu ajutorul echipamentelor care explorează realitatea virtuală sau direct pe smartphone, prin glisarea imaginilor. Orice terminal dotat cu senzor giroscopic permit vizualizarea din mai multe unghiuri odată cu mișcarea dispozitivului.

În pachetul de comercializare al camerei Visual 360°este inclus, printre altele, și un trepied pentru fixare și manevrare cât mai ușoară. Separat, utilizatorii pot alege accesorii diverse ce fac posibilă utilizarea Visual 360° în diferite împrejurări. Printre acestea se numără o carcasă rezistentă la apă, selfie stick, telecomandă tip ceas, suport pentru fixare pe casca, încărcător auto și altele.

”Experiențele memorabile merită imortalizate în imagini cât mai cuprinzătoare și realiste. Fie că vorbim de sporturi extreme, fie de călătorii, drumeții sau alte aventuri prin care explorăm lumea, imaginile de 360° ne permit să retrăim momentele și senzațiile remarcabile, fiind practic actori în propriile noastre filme de acțiune”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Camera Visual 360° este disponibilă pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 799 lei, iar livrările vor începe din 21 octombrie. Cei care vor achiziționa produsul de pe site-ul allview.ro vor primi cadou o pereche de ochelari Visual VR.

Citește și:
Etichete: