Ai nevoie de un TV, de un telefon sau de o tabletă? UTOK anunță 48 de ore de reduceri

Ai nevoie de un TV, de un telefon sau de o tabletă? UTOK anunță 48 de ore de reduceri

Primăvara la UTOK a venit cu oferte de care poți profita timp de 48 de ore. Până pe 17 martie, ora 9:59, ai parte de oferte speciale la trei dintre cele mai populare produse UTOK.

Televizorul UTOK U32HD3 este echipat cu un ecran LED cu o diagonală de 32” (81cm) și rezoluție High Definition. Emisiunile și filmele în format HD îți vor readuce apetitul pentru serile lungi în fața televizorului, iar tunerele digitale încorporate și slotul CI+ vor oferi simplitate în utilizarea noului televizor. Iar dacă vrei să vezi emisiunile preferate sau cel mai important meci al sezonului și cu alte ocazii, prin intermediul unui stick USB poți înregistra după bunul plac. UTOK U32HD3 beneficiază de o reducere de 30% și poate fi achiziționat cu numai 699.99 lei de aici.

Profită de cele 48 de ore și de accesibilitatea smartphone-ului UTOK 351D, ce îți pune la dispoziție un display cu diagonală de 3.5”. În spatele acestuia se află procesorul Dual Core de 1 GHz, memoria internă de 4 GB și posibilitatea de expansiune cu până la 32 GB, cameră de 5 megapixeli, conectivitatea Dual SIM și sistemul de operare Android Jelly Bean Cu o reducere de 40%, acesta devine cel mai accesibil smartphone din gama UTOK, la numai 149.99 lei, de aici.

Îmbinarea pasiunilor multimedia cu productivitatea și funcțiile multimedia se regăsesc în tableta UTOK 701D. Cu o diagonală de 7”, tableta este ideală pentru cei ce au nevoie oriunde de un dispozitiv inteligent la un preț mic. Cele mai noi informații și aplicații se află la doar câteva atingeri de ecran distanță. Tableta UTOK 701D are un procesor Dual Core de 1 GHz. Profită de reducerea de 40% și cumpără tableta UTOK 701D cu numai 149.99 lei, de aici!

Ofertele speciale UTOK te așteaptă pe site-ul www.utok.ro, și sunt disponibile în perioadă 15 martie-17 martie, ora 9:59, în limita stocului disponibil.

Citește și:
Etichete: