Acesta ar putea fi cel mai popular viral din 2016

Internetul și rețelele sociale sunt încărcate de clipuri care în scurt timp devin virale, dar titlul de cel mai popular viral este însă mult mai greu de atins.

Lansarea online a unor clipuri poate avea consecințe surprinzătoare. În definitiv, PSY nu ar fi devenit o vedetă internațională dacă nu ar fi depășit toate recordurile imaginabile cu Gangnam Style, iar de Justin Bieber nu ar fi auzit nimeni fără YouTube. Pe același principiu, Pen Pineapple Apple Pen sau PPAP se pare că va fi clipul ce va face istorie în 2016.

Cu un nume nu foarte ușor de reținut în varianta sa integrală, Pen Pineapple Apple Pen a făcut valuri în ultimele luni în online și foarte mulți internauți au ajuns să partajeze clipul pe toate rețele sociale disponibile. În același timp, s-au adus și foarte multe modificări variantei originale, tot de dragul amuzamentului. Mai important decât atât este însă faptul că PPAP a depășit câteva recorduri demne de Guiness World Record.

În primul rând, Pen Pineapple Apple Pen a depășit statutul de viral banal în momentul în care a intrat în Cartea Recordul Guiness ca fiind cea mai scurtă melodie ce a intrat în US Billboard Hot 100. În definitiv, are doar 45 de secunde și, cu toate acestea, totalizând numărul vizualizărilor obținute pe toate canalele de YouTube pe care a fost postat, atinge valoarea impresionantă de 200 de milioane.

La această oră, sunt șanse mai mari să fi văzut mai degrabă parodii, decât varianta originală, una interpretată de Stephen Colbert fiind foarte amuzantă. Cu toate acestea, autorul melodiei originale, japonezul Piko-Taro este foarte încântat de realizarea sa. ,,Sunt o mare excepție în Japonia. Nimeni nu este ca mine în Japonia și probabil de aceea toată lumea râde de mine. Ce voi continua să fac este să lanseze cântec, după cântec cu o mare viteză. Vor fi amuzante și interesante și atunci o altă persoană faimoasă va posta un tweet despre mine.” În orice caz, dacă vreți să știți care este sursa de amuzament cea mai populară din ultima perioadă, nu ezitați să apăsați pe play la începutul acestui material. Ar putea fi cel mai popular viral din 2016.

10:48 31.10.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video