14 sept. 2016 | 17:13

Acest telefon ar avea specificații mai bune decât orice flagship

ACTUALITATE
Acest telefon ar avea specificații mai bune decât orice flagship

Cei de la Turing Robotics vor să impresioneze din nou, printr-un telefon cu specificații incredibile.

Cei de la Turing Robotic Industries s-au remarcat anul trecut, atunci când au lansat Turing Phone. Acesta din urmă era promis drept un dispozitiv foarte rezistent, care putea să-ți ofere o comunicare securizată, departe de spionajul agențiilor de informații. În același timp, avea și dotări tehnice foarte bune pentru acea vreme, cum ar fi un ecran full HD de 5,5 inci, un procesor Snapdragon 801 cu patru nuclee și 3GB de memorie RAM.

Ulterior, compania a reușit să atragă din noua atenția atunci când a anunțat modelul Cadenza, care ar trebui să beneficieze de nu mai puțin de 12GB RAM și două procesoare Qualcomm Snapdragon 830. De ce ar avea un dispozitiv nevoie de două procesoare? Din câte se pare, un Snapdragon 830 ar suporta doar 8GB RAM, astfel că producătorul va fi nevoit să instaleze unul adițional.

Modelul Cadenza ar trebui să apară pe piață în prima parte a anului 2017, iar dacă acesta vi se pare prea bun pentru a fi adevărat, atunci probabil nu ați văzut ultimul anunț al companiei. Conform publicației Phonearena, Turing Robotics ar vrea să lanseze un telefon numit Monolith Charconne. La prima vedere, acesta pare doar un phablet cu un ecran exagerat de mare, de 6,4 inci, care suportă o rezoluție 4K.

Însă componentele din interiorul acestui sunt ceea ce contează. Mai exact, Turing ar avea de gând să să implementeze de această dată trei procesoare Snapdragon 830, alături de 18GB RAM. Dispozitivul se va folosi de o tehnologie specială, care le va permite procesoarelor să împartă puterea de procesare și ar trebui să apară pe piață în anul 2018. Cât despre capacitatea de stocarea, Turing ar avea să includă în jur de 768GB, cărora le veți putea adăuga alți 512GB prin intermediul a doua carduri microSD de până la 256GB fiecare.

De asemenea, telefonul ar putea avea două camere frontale și un senzor iMax 6K Quad de 60 de megapixeli pe spate. Rămâne de văzut dacă Turing Monolith Charconne va debuta vreodată pe piață.