Acest om a escaladat o clădire folosindu-se de două aspiratoare


Aceasta ar putea fi una dintre cele mai reușite reclame la aspiratoarele LG.

Ce faci atunci când lansezi un aspirator nou pe piață și vrei să-i demonstrezi capacitățile? Pentru cei de la LG, răspunsul la această întrebare a fost extrem de simplu: angajezi un alpinist utilitar și îl convingi să escaladeze o clădire înaltă folosindu-se doar de puterea de aspirare a dispozitivelor respective. Nu trebuie să știi foarte multe despre aspiratoare pentru a-ți da seama că avem de-a face aici cu una dintre cele mai reușite reclame de acest fel.

Este vorba, mai exact, despre LG CordZero, un aspirator fără fir, iar numele celei care a escaladat clădirea înaltă de 140 de metri din Coreea de Sud este Sierra Blair-Coyle. Acesteia i-au fost montate pe spate două model CordZero, iar cu ajutorul puterii de aspirare, ea a fost nevoită să parcurgă toată distanța până în vârful clădirii.

Desigur, trebuie să menționăm câteva lucruri aici. În primul rând, capetele folosite în mod normal de aceste aspiratoare au fost înlocuite cu ventuze pentru o mai mare siguranță. După cum probabil v-ați dat seama, acestea s-ar atașa mai bine de suprafața clădirii. În al doilea rând, autonomia bateriei din aspirator este de doar 40 de minute în modul de rulare normal, astfel că, pe parcursul escaladării, a fost necesară înlocuirea acesteia. Din câte se pare, escaladarea a durat doar 30 de minute.

Desigur, cei de la LG nu și-ar fi permis să o lase pe Blair-Coyle să-și riște viața, astfel că au fost montate mai multe frânghii pentru a-i garanta siguranța în cazul în care întregul experiment ar fi eșuat. Din fericire, nu a fost cazul, iar alpinista utilizară a putut ajunge în vârful clădirii bazându-se doar pe noile aspiratoare. Nu știu foarte multe despre acestea, însă videoclipul de mai sus este cu siguranță o reclamă foarte bună pentru produsele fabricate de către LG.

Bogdan Cristea
11:55 30.05.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video