Acest joc românesc ar putea fi la fel de bun ca NFS, dar are nevoie de ajutorul tău

Acest joc românesc ar putea fi la fel de bun ca NFS, dar are nevoie de ajutorul tău

Georgian Opariuc este un programator din Brașov care, probabil plictisit de eternul Need For Speed, a decis să își pună în practică o idee personală, din aproximativ același film.

Jocul se numește „Turbo City Racing” și a fost creată de Georgian în calitate de dezvoltator independent. Acesta promite să ofere peisaje urbane realiste pe timp de zi sau de noapte, precum și diferite condiții meteo. De asemenea, e customizabil și are o mulțime de funcții care pot fi descoperite pe parcurs. Momentan reprezintă un procent de 10% din versiunea finală, dar nu arată rău deloc.

Georgian plănuiește să strângă 200.000 de dolari cu ajutorul Indiegogo, unde poți face și tu o donație. Asta dacă îți surâde proiectul, desigur. Jocul ar putea avea mai mult de 50 de garaje, mai mult de 100 de mașini , 200 de stickere, un sountrack foarte bun, randare 3D pentru calitate și realism.

În plus, pentru o donație de doar doi dolari, îți poți rezerva un cod de Steam. Georgian scrie că a ales o sumă atât de mică, comparativ cu cea de 50 de dolari la care evaluează codurile Steam, tocmai pentru că vrea ca jocul să ajungă la cât mai mulți oameni. Pare foarte determinat să își transforme ideea în ceva extraordinar, așa că, dacă vrei să îl sprijini, poți dona aici. Dacă vrei să știi și mai multe informații despre Turbo City Racing, un joc deocamdată modest, dar care ar putea concura la un moment dat cu Need For Speed, găsești aici tot ce te-ar putea interesa.

Etichete: