Acest dispozitiv îți permite să controlezi orice gadget prin gesturi

Acest dispozitiv îți permite să controlezi orice gadget prin gesturi

Cu toții am fost puși în situații în care am avut nevoie să ne verificăm telefonul sau alt dispozitiv, dar activitatea noastră din momentul respectiv ne punea bețe în roate.

Ei bine, Bixi e un dispozitiv care ne poate veni în ajutor în astfel de situații. În plus, ne face să ne simțim ca niște veritabili Jedi, pentru că poate fi controlat cu ajutorul gesturilor. Poate fi extrem de util în diverse situații, cum ar fi momentele în care gătești și ai nevoie să arunci o privire pe rețeta din telefon, dar ai mâinile murdare. Un alt exemplu ar fi când te plimbi cu bicicleta și vrei să schimbi piesa, dar ai telefonul în buzunar și îți e greu să ajungi la el.

Bixi comandă diverse aplicații de smartphone, cum ar fi iBooks, YouTube și nu numai, poate fi folosit pentru a accesa telefoane, tablete, becuri inteligente, camere GoPro sau alte dispozitive inteligente, inclusiv electrocasnice. Dispozitivul portabil funcționează cu ajutorul unui protocol Bluetooth Low Energy, iar aplicația Bixi îl conectează la alte dispozitive smart prin WiFi sau alte protocoale. Poate detecta mișcări de la o distanță de 25 de centimetri.

Momentan, Bixi este în fază de proiect pe Kickstarter și și-a depășit suma-țintă, așa că probabil va fi comercializat în viitorul apropiat. Ne aduce aminte de banda Myo, care putea să te facă la fel de eficient să te simți ca un cavaler Jedi. În cazul Bixi, funcționează și comanda vocală, deși are anumite limitări. Dacă vrei să afli mai multe despre produs, aruncă o privire pe pagina proiectului, care oferă absolut toate detaliile pe care ți-ai putea dori vreodată să le cunoști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: