16 iun. 2016 | 17:39

Acest clip viral îți explică de ce vor să chiulească românii de la muncă pe 18 iulie

ENTERTAINMENT
Acest clip viral îți explică de ce vor să chiulească românii de la muncă pe 18 iulie

Vrem #electricmonday zi libera! Avem 150 de companii care dau liber lunea dupa festival!

Posted by Electric Castle on Thursday, June 16, 2016

Organizatorii evenimentului Electric Castle au o propunere extrem de interesantă pentru angajatorii din România.

În mai puțin de o lună va debuta festivalul Electric Castle, iar pentru a la garanta o experiența cât plăcută participanților, organizatorii au venit cu o propunere extrem de interesantă pentru angajatori. Aceștia au dat naștere inițiativei Electric Monday, prin care angajatorii sunt încurajați să facă din prima zi de luni după eveniment (18 iulie) o zi liberă.

Sloganul campaniei este ”Raise the morale without giving a raise”, care s-ar putea traduce prin ”Crește moralul, fără să crești salariul”. După cum este menționat și în materialul video pe care îl puteți vedea mai sus, un angajat fericit este un angajat eficient. Iar până la urmă, o zi liberă poate fi justificată foarte ușor în condițiile în care celelalte patru zile lucrătoare dintr-o săptămână sunt extrem de productive.

Anul acesta, printre artiștii care vor fi prezenți la Electric Castle se numără Skrillex, Paul Kalkbrenner, Sigur Ros, Bastille, Flux Pavilion, Dilated Peoples, Alternosfera și Vița de Vie.

Conform paginii de Wikipedia, Electric Castle este un festival de muzică din România, ce se desfășoară în fiecare an la Castelul Bánffy din Bonțida. Este primul festival din România care a mutat muzica electronică și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. De la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de unele nume cu tradiție în Europa.

Considerat cândva Versailles-ul Transilvaniei, Castelul Bánffy de la Bonțida este unul dintre cele mai frumoase ansambluri de clădiri istorice din Bazinul Carpatin. Construit în secolul 15, castelul Bánffy, locul unde este organizat evenimentul, este deținut de către familia cu același nume. Castelul a fost distrus la retragerea trupelor germane, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, și neglijat de către regimul comunist.