Acer Switch Alpha 12 este primul hibrid răcit cu lichid

Acer Switch Alpha 12 este primul hibrid răcit cu lichid

Răcirea cu lichid este destinată de obicei unor sisteme gigant pentru gaming, dar Acer Switch Alpha 12 împrumută respectiva tehnologie pentru un ultra portabil.

ASUS GX700 va intra în istorie ca fiind primul sistem portabil, deși ește foarte greu, care folosește răcire cu lichid. Acela este un laptop de gaming masiv, impozant și foarte performant. La spectrul opus al lucrurilor, mai ales în materie de dimensiuni, se află noul Acer Switch Alpha 12.

Ilustrat în imaginile alăturate, Acer Switch Alpha 12 este primul hibrid creat vreodată, construit în jurul procesoarelor Intel Core de generația a șasea, care nu folosește răcire active. Complet mut, cu alte cuvinte, acest sistem portabil ce poate fi folosit atât ca tabletă, cât și în mod laptop, poate crea dependență prin lipsa ventilatoarelor din construcție.

Îl puteți compara cu un Microsoft Surface și nu ați greși foarte mult, dar Acer Switch Alpha 12 are și suficient de mult inovații în cât să poate fi considerat original. Pe lângă răcirea cu lichid, gadgetul cu ecran de 12 inci are o rezoluție peste medie de 2160 x 1440. Pe lângă faptul că folosește vaporii lichidului de răcire pentru a ventila o suprafață semnificativă, Alpha 12 are o greutate de 1.25 kilograme atunci când este folosit împreună cu tastatura sau 900 de grame când este folosit fără. Dacă sunteți utilizatori de sisteme Apple, puteți considera fără probleme că acest noul portabil Acer este poziționat între un MacBook Air de 11 inci și unul de 12 inci în materie de greutate. Tastatura va fi disponibilă în format standard sau retroiluminat, iar stylusul Active Pen suportă 256 de niveluri de presiune.

În funcție de bugetul pe care îl aveți disponibil și de configurația pentru care optați, Switch Alpha 12 are un preț care va începe de la 600 de dolari începând cu luna iunie a acestui an. Ține doar de voi să vă decideți dacă Acer Switch Alpha 12 vă face viața mai ușoară sau nu prin intermediul acestui design hibrid și silențios.

Acer Swtich Alpha 12 front

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: