Această imagine evidențiază încă o dată obsesia selfie-urilor

Această imagine evidențiază încă o dată obsesia selfie-urilor

Suporterii lui Hillary Clinton au oferit unul dintre cele mai ciudate cadre din ultima perioadă.

Atunci când unul dintre candidații la președinția Statelor Unite ale Americii se întâlnește cu suporterii săi, unul dintre ultimele lucruri la care cineva s-ar aștepta ar fi ca aceștia să-i întoarcă spatele. Însă exact asta s-a întâmplat de curând, atunci când Hillary Clinton a apărut în fața unui grup de tineri susținători în orașul Orlando, din statul american Florida.

Cu toate acestea, după cum scriu și cei de la CNN, tinerii nu afișau o lipsă de respect față de candidatul la președinție propus de Partidul Democrat. În schimb, aceștia doreau să realizeze un selfie cu doamna Clinton. Imaginea ar fi fost surprinsă chiar de către Barbara Kinney, fotograful personal al lui Hillary, ciar după ce aceasta i-ar fi invitat pe participanți să se întoarcă pentru a realiza un selfie în grup. Atunci când a fost distribuită de Kinney, fotografia nu a adunat decât câteva sute de retweet-uri și like-uri.

Ulterior, Victor Ng, designer și susținător al lui Clinton, a distribuit fotografia, iar aceasta a adunat până în prezent peste 22.000 de retweet-uri și aproape 25.000 de like-uri pe Twitter. Pentru a înțelege cât de mult s-au schimbat lucrurile, cei de la Daily Mail au publicat și o fotografie realizată în timpul campaniei din 2008.

Desigur, imaginea a stârnit reacții de toate felurile pe rețelele sociale. Unii oameni au menționat că denotă narcisismul întâlnit în societatea de astăzi, în timp ce alții au caracterizat-o drept amuzantă și tristă în același timp. Aceasta nu este prima oară când Hillary Clinton apare în selfie-uri cu fanii ei. În trecut, ea s-a mai fotografiat alături de celebrități precum Jimmy Kimmel, Kim Kardashian sau Katy Perry. ”În trecut, când eram implicată în diverse campanii, un eveniment de acest fel se termina întotdeauna cu o strângere de mână”, a declarat Clinton.