Abonați-vă la EA Origin Access pentru a avea acces la jocurile EA pe PC

Abonați-vă la EA Origin Access pentru a avea acces la jocurile EA pe PC

Similar cu plata unui abonament la internet sau la telefon, cei de la EA au lansat Origin Access, în speranța că veți plăti un abonament și pentru a vă juca o mare parte din titlurile Electronic Arts.

În cazul în care nu ați început să plătiți 10 euro pe lună pentru a accesa colecția de filme de pe Netflix, Electronic Arts speră că veți fi tentați să plătiți 5 dolari pe lună pentru a accesa colecția sa de jocuri prin intermediul EA Origin Access.

Au trecut deja doi ani de când cei de la EA au lansat un serviciu cu abonament pentru posesorii de Xbox. La momentul respectiv era vorba de EA Access și incorpora cea mai mare parte a titlurilor din portofoliul companiei americane. Dacă până la această oră ați fost invidioși pe posesorii de Xbox, deoarece voi v-ați obișnuit să vă jucați pe PC, veți fi încântați să aflați că același serviciu a fost lansat și pentru gamerii pe Windows. Singura diferență majoră dintre cele două este numele. În cazul posesorilor de PC vorbim de EA Origin Access.

Singura problemă cu taxa de 5 dolari este că vă deschide porțile doar către jocuri un pic mai vechi create de EA Games. În continuare veți fi nevoiți să plătiți în cazul lansării unui nou Battlefield de exemplu. Partea bună este însă că veți putea avea acces la toate versiunile beta ale jocurilor viitoare, chiar dacă acel acces va fi oprit în momentul în care titlul va ieși din beta.

În orice caz, EA este unul dintre cei mai profitabili publisheri de jocuri de pe mapamond, iar colecția sa de titluri este una foarte stufoasă. În plus, ca abonați la EA Origin Access veți beneficia de un discount de 10% la achizițiile de pe Origin. Momentan, serviciul este disponibil doar în SUA, Canada, Regatul Unit și Germania, dar nu ar trebui să dureze prea mult până va ajunge oficial și în România. Aceasta este adresa web pentru a vă abona.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: