12 iul. 2016 | 06:55

Cum a reușit să trișeze la Pokemon Go folosind o dronă

ACTUALITATE
Cum a reușit să trișeze la Pokemon Go folosind o dronă

Pokemon Go este un joc foarte atractiv cu un număr semnificativ de jucători, dar dacă vor apărea mai mulți care trișează, s-ar putea să-și piardă farmecul.

În ultima săptămână, numărul știrilor despre Pokemon Go a atins cote impresionante, iar și popularitatea jocului nu pare să scadă prea curând, majoritatea informațiilor care ajung online nu sunt cu tentă pozitivă. În plus, s-ar putea să fie destul de frustant pentru jucători să afle că există indivizi care în loc să se deplaseze în lumea reală pentru a găsi următorul Pokemon, ei preferă să piardă timpul căutând mijloace prin care să înșele sistemul.

În teorie, cel mai mare beneficiu al jucătorilor de Pokemon Go este efortul fizic. Chiar dacă nu sunt consecințe pozitive de fiecare dată când încercați să găsiți un monstruleț colorat in-game, ideal ar fi să mergeți pe jos sau cu bicicleta până la următorul caracter virtual.

Utilizatorul hyperion995 de pe Reddit, în loc să se deplaseze, a găsit o soluție mult mai facilă pentru a vâna Pokemon. După cum a detaliat într-un set de postări recente, el folosește configurația de mai sus pentru a nu pleca de acasă de dragul jocului. Mai mult decât atât, a avut curajul să întrebe și ceilalți membri ai comunității, dacă acest mod de a se juca poate fi considerat sau nu trișat. Răspunsurile nu au întârziat să apară.

Practic, el folosește o tabletă cu Android conectată la o dronă profesională DJI Phantom cu o baterie suplimentară. Pentru a prinde un Pokemon de la distanță, el trebuie să interacționeze cu ecranul tabletei. În acest scop, și-a oglindit ecranul de la tabletă pe un MacBook Pro de 15 inci folosind aplicația AirDroid.

Dintr-un punct de vedere, putem spune că nu este trișat, deoarece nu a găsit un mod prin care să ignore regulile și limitările jocului, dar cu siguranță metodologia sa poate fi percepută ca fiind neortodoxă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele