Zece accesorii ieftine pentru dispozitivele mobile și calculator

Zece accesorii ieftine pentru dispozitivele mobile și calculator

Pentru încă două zile, vă puteți cumpăra de la eMAG accesorii ieftine pentru dispozitivele mobile și PC-uri în cadrul promoției Stock Busters.

Începând cu data de 11 august, cei de la eMAG organizează Stock Busters, ocazie cu care putem beneficia de o serie de reduceri important la majoritatea produselor din oferta magazinului. Promoția va dura până pe 13 august, astfel că dacă doriți să beneficiați de perioada favorabilă, puteți vizualiza toată gama de reduceri accesând acest link.

De această dată, vom prezenta zece accesorii ieftine pentru dispozitivele mobile și pentru calculatoare. De asemenea, puteți vizualiza cele mai bune oferte la laptopuri aici, iar cele mai mari reduceri la televizoare sunt disponibile dacă accesați acest link.

Accesorii ieftine pentru dispozitivele mobile

Căștile Audio Tehnica CK X7 sunt proiectate special pentru cei care au o viața activă, astfel că veți beneficia de un grad de confort ridicat chiar și în timpul activităților fizice. Un rol important aici îl are sistemul ”place-in-fit”, iar cablul de 1,2 metri este suficient de lung pentru utilizarea în orice condiții. Vă puteți cumpăra aceste căști Audio Technica de AICI.

Accesorii ieftine Căști Audio Tehnica CK X7

Acumulatorul extern InfoTouch OEM Sailing 6 este unul dintre cele mai bune accesorii ieftine din această perioadă, având o capacitate de 20.800mAh și o greutate de doar 450 de grame. InfoTouch OEM Sailing 6 este disponibilă la un preț foarte bun AICI.

Accesorii ieftine Acumulator extern universal InfoTouch OEM Sailing 6

Acumulatorul extern TP-Link TL-PB10400 beneficiază de două ieșiri USB și una microUSB, iar capacitate de 10.400mAh este suficient de mare pentru cel puțin trei încărcări ale smartphone-ului. Acest acumulator se găsește la ofertă AICI.

Accesorii ieftine Acumulator universal extern TP-Link TL-PB10400

Boxa wireless Avantree Pluto Air are un design plăcut și se poate conecta cu dispozitivul mobil prin intermediul jack-ului de 3,5 milimetri sau prin Bluetooth, în funcție de preferințe. Dacă vă doriți propria boxă wireless Avantree cu o putere de 2,2W, o puteți achiziționa de AICI.

Accesorii ieftine Boxa portabila wireless Avantree Pluto Air

Boxa wireless Hama 124485 are o putere mai mare decât modelul precedent (3W, mai exact), beneficiind de aceeași conectivitate prin cablu sau USB. Aceasta funcționează pe baza unui acumulator, a cărui reîncărcare completă durează în jure de patru ore. Boxa portabilă Hama este disponibilă la un preț avantajos AICI.

Accesorii ieftine Hama 124485

Accesorii ieftine pentru calculator

Stick-ul USB Hama Lore vă pune la dispoziție nu mai puțin de 64GB pentru a transfera date cât mai ușor de pe un dispozitiv pe altul și poate fi achiziționat la un preț avantajos de AICI.

Accesorii ieftine Stick HAMA

Stick-ul USB Lexar JumpDrive S50, spre deosebire de modelul precedent, are o capacitate de doar 32GB, suficient de mare, totuși, pentru majoritatea utilizatorilor. Dacă vă doriți propriul stick USB Lexar, îl puteți cumpăra de AICI.

Accesorii ieftine stick Lexar

Tastatura Redragon Asura beneficiază, printre altele, de 12 taste multimedia și 8 butoane programabile, permițându-vă în același timp să ajustați viteza de input a tastelor. Dotată cu un sistem de iluminare LED a tastelor care suportă șapte culori diferite, Tastatura Redragon Asura se găsește la un preț foarte bun AICI.

Accesorii ieftine tastatură

Mouse-ul Laser Redragon Mammoth este dotat cu nou butoane, dintre care trei se găsesc pe partea laterală și pot primi diverse funcții, un sistem de reglare a sensibilității și unul de ajustare a greutății. Îl găsiți la ofertă AICI.

Accesorii ieftine mouse

Căștile cu microfon Asus Vulcan ANC a fost dezvoltat de echipa ROG din cadrul Asus, care a ”cercetat și dezvoltat tehnologia Active Noise Cancellation pentru a neutraliza orice tip de sunet”. Design-ul este unul pliabil, incluzând, în același timp, un cablu detașabil cu sistem de control al volumului. Căștile Asus Vulcan ANC sunt disponibile la un preț foarte bun AICI.

Accesorii ieftine căști

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: