YouTube sărbătorește 10 ani cu un top al jocurilor video

YouTube sărbătorește 10 ani cu un top al jocurilor video

Deoarece foarte multe clipuri cu jocuri video ajung să fie găzduite pe YouTube, cei de la Google au creat un top al celor mai populare jocuri pe platformă.

Dacă staţi pe internet de mai mult de 10 ani, YouTube a devenit atât de omniprezent în viaţa noastră încât s-ar putea să vă facă foarte dificilă sarcina de a vă aduce aminte cum era viaţa înainte de lansarea sa. Nu de alta, dar a devenit aproape imposibil ca fiecare dintre noi să nu vizioneze cel puţin un clip pe zi.

Pentru a celebra cei , vom avea parte de mai multe evenimente. În primul rând, cei de la Google au încheiat un parteneriat cu Nestle pentru a redenumi, pentru o perioadă limitată de timp, napolitanele KitKat în YouTube Break. În plus, pe YouTube a început să apară un amalgam de statistici interesante menite să ne ajute să înţelegem un pic mai bine modul în care folosim popularul serviciu online. Din această serie face parte şi un top al celor mai populare jocuri video. Acesta a fost construit din numărul total de vizionări acumulat de toate clipurile capturate în interiorul unor jocuri.

Pornind de la această premisă, liderul absolut este, fără nici un un dubiu, . Fascinaţia pentru jocul achiziţionat recent de Microsoft este atât de mare încât anul trecut internauţii au căutat mai mult Minecraft pe YouTube decât Beyonce sau Taylor Swift.

Poziţia a doua este ocupată de seria Grand Theft Auto, în timp ce ultima poziţia pe podium este atribuită titlului League of Legends. Call of Duty este pe patru, FIFA pe cinci şi Garry’s Mod pe şase. Poziţiile şapte şi opt sunt ocupate de The Sims şi Five Nights at Freddy’s. Pe ultimele două poziţii din clasament se află Puzzles & Dragon şi DOTA 2. În total, secvenţele de gameplay din aceste jocur au generat miliarde de ore de vizionare, în cei zece ani de YouTube.

 

Citește și: