Xperia Z3 vs Xperia Z4 – Se justifică oare un upgrade? [VIDEO]

Estetic nu sunt foarte diferite, din acest motiv, decizia de upgrade se poate lua doar după un test practic de performanţă Xperia Z3 vs Xperia Z4.

La finele anului trecut Sony anunţa cu surle şi trâmbiţe vârful să de gamă Xperia Z3. Aceasta era construit în jurul unui Snapdragon 801.

Urmaşul său a ajuns pe piaţă de câteva săptămâni şi incorporează un upgrade la cel mai performant SoC din lume, fie el şi un pic fierbinte, cu numele de Qualcomm Snapdragon 810. Mulţi s-au temut că problemele de răcire ale ultimului procesor Qualcomm ar fi putut să afecteze performanţa Z4, dar se pare că nu e chiar atât simplu de învins.

Pentru a obţine o concluzie obiectivă legată de diferenţa de performanţă într-un test comparativ vs Xperia Z4, un reviewer taiwanez a imortalizat clipul de mai jos.

În cadrul acestuia, două telefoane poziţionate unul lângă altul au rulat diverse aplicaţii respectând o anumită ordine. Astfel s-a măsurat, în acelaşi timp, viteza la rularea mai multor programe cât şi modul în care sare dintr-unul în altul având în vedere abilităţile gadgetului pe partea de multitasking.

Per ansamblu, luând în calcul cantitatea egală de memorie RAM, 3GB, nu ne aşteptam la diferenţe majore de performanţă. Din păcate, în testul Xperia Z3 vs , situaţia pare exagerat de similară.

În altă ordine de idei, pur şi simplu, nu pare că s-ar justifica o investiţie semnificativă într-un upgrade, eventual, doar dacă-l achiziţionaţi la abonament. Nu are rost să dezvăluim finalul clipului, dar un lucru este sigur, aveţi toate şansele să fiţi uimiţi.

09:30 18.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video