16 mart. 2015 | 10:53

Windows Phone câştigă compatibilitatea cu Pebble printr-o aplicaţie Microsoft [VIDEO]

ACTUALITATE
Windows Phone câştigă compatibilitatea cu Pebble printr-o aplicaţie Microsoft [VIDEO]

Cu toate că Pebble e promovat ca un accesoriu pentru iPhone şi Android, printr-o aplicaţie reuşeşte să comunice şi cu Windows Phone.

La scurt timp după ce a depăşit noi recorduri de finanţare pe Kickstarter prin intermediul noului model de ceas inteligent, Pebble Time, cei de la Microsoft s-au frustrat destul de mult în legătură cu lipsa compatibilităţii gadgetului cu Windows Phone. În definitiv, Pebble nu asigură suportul propriului smartwatch decât pentru utilizatorii de Android şi iOS.

Pentru a remedia problema compatibilităţii dintre Pebble şi Windows Phone, gigantul din Redmond s-a decis să ia frâiele în propriile mâine şi să creeze propria aplicaţie de WP8 şi WP8.1. Aceasta a fost creată iniţial doar ca o demonstraţie menită să fie folosită intern de inginerii Microsoft. Din fericire, aceeaşi versiune poate fi descărcată de pe Windows Central pentru o perioadă limitată de timp. Ca urmare, mai aveţi mai puţin de 24 de ore până când respectiva aplicaţie va dispărea, dacă nu cumva va fi copiată şi postată pe Torrent.

În mod evident, nu puteaţi câştiga acces la tot amalgamul de funcţii oferite de Pebble din prima tentativă. Ca urmare, există câteva limitări şi restricţii pe care trebuie să le aveţi în vedere. Din start, doar notificările de la smartphone-ul vostru cu Windows Phone vor fi împinse către smartwatch. În plus, pentru compatibilitate, telefonul vostru trebuie să fie deblocat şi înregistrat în programul de dezvoltator Microsoft.

Dacă aveţi un Pebble prin împrejurimi şi sunteţi utilizator de Windows Phone, întregul tutorial pentru a face cele două gadgeturi să comunice în pace îl puteţi găsi pe Windows Central, cu condiţia să vă grăbiţi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele