Vrei să afli cine te-a şters de pe Facebook? Există o aplicaţie pentru asta

Vrei să afli cine te-a şters de pe Facebook? Există o aplicaţie pentru asta

Pentru că Facebook nu îţi permite să ţii o evidenţă strictă legată de cei care te-au şters de pe , există o aplicaţie dedicată care face acest lucru.

facebook who deleted me for facebook

De-a lungul anilor, deşi de funcţionalitate, există în continuare câteva informaţii pe care nu vi le pune la dispoziţie. De exemplu, e foarte probabil ca niciodată să nu aflaţi cine v-a vizitat pagina de profil în ultima săptămână sau ultimul an. De asemenea, nu există un mod simplu pentru a afla dacă cineva v-a şters de la prieteni. Singura metodă era să vizitaţi pagina de Facebook a tuturor contactelor voastre şi să aflaţi cu surprindere că butonul marcat Friends s-a schimbat în Add Friend.

Din fericire, dacă aţi dezvoltat o curiozitate pentru acest aspect al vieţii voastre sociale virtuale, există o aplicaţie cu un nume foarte sugestiv menită să vă răspundă la toate întrebările. ,,Who Deleted Me for Facebook” sau ,,Cine m-a şters pentru Facebook” vă ajută să ţineţi o evidenţă strictă vizavi de persoanele care sunt prietene cu voi pe Facebook dar, mai ales, care au fost odată dar au decis să vă elimine din lista de contacte.

Din păcate, singurul handicap al aplicaţiei este că nu vă poate spune cine v-a şters de la prieteni decât din momentul în care aţi instalat-o şi aţi rulat-o prima oară. Aceasta este o restricţie care ţine de modul în care Facebook permite terţilor să interacţioneze cu pagina voastră de profil. Ca urmare, pentru ca micul program să nu aibă vreo problemă pe viitor, Anhtony Kuske, creatorul ei, a găsit un mod alternativ de funcţionare. Nu rămâne decât să rulaţi din nou aplicaţia peste câteva zile sau săptămâni pentru a fi uimiţi de ,,Prietenii lipsă”.

Who Deleted Me for Facebook este disponibilă pe iTunes AppStore, Google Play sau ca extensie de Google Chrome, dacă aveţi nevoie de această funcţionalitate pe PC.

who_deleted_me-facebook prieteni

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: