Fără vreun motiv să faci asta, poți avea YouTube pe ceasul tău inteligent [VIDEO]

Fără vreun motiv să faci asta, poți avea YouTube pe ceasul tău inteligent [VIDEO]

O nouă aplicație pentru Android Wear vă permite să urmăriți videoclipuri de pe YouTube direct pe smartwatch.

Dacă vă numărați printre cei care și-au dorit lansarea unui software pentru vizionarea unor videoclipuri pe smartwatch, acum aveți un motiv de a vă bucura. Cei de la Appfour au introdus pe Play Store aplicația ”Video for Android Wear & YouTube” care le permite utilizatorilor să caute materiale video folosindu-se de controlul vocal. Materialele pot fi apoi rulate chiar pe dispozitivul purtabil, sau transmise către un televizor echipat cu un Chromecast.

După cum scriu și cei de la Android Authority, odată ce efectuează o căutare, utilizatorii vor putea alege dintr-o multitudine de rezultate. Odată ce video-ul rulează, aplicați oferă aceleași posibilități ca un player standard. Desigur, ceasurile cu Android Wear nu au difuzoare, însă dezvoltatorii au creat o soluție și pentru această problemă. Astfel, o simplă conectare a unei boxe Bluetooth cu dispozitivul purtabil vă va garanta o experiență mult mai bună.

După cum am menționat mai devreme, aceasta va include și opțiunea ”Cast”, pentru a transmite conținutul către Chromecast. Cu toate acestea, conținutul video pe ceasuri nu este atât de nou pe cât ați crede. În anul 1982, cei de la Seiko scoteau pe piață modelul TV-WATCH, capabil să primească semnal TV.

Citește și: