UTOK Q45 te costă numai 350 de lei în următoarele 24 de ore. Ce dotări are

, 23 Iun, 16:00

UTOK continua tradiția ofertelor valabile timp de 24 de ore și oferă un nou smartphone cu o reducere semnificativă: UTOK Q45 este redus cu 30%.

UTOK Q45 este un smartphone Dual SIM, cu procesor quad core, ecran IPS de 4.5”, 1 GB RAM, camera de 5 megapixeli si sistem de operare Android 4.4 KitKat. Nu este flagship-ul pe care toți producatorii îl promit, însă procesorul cu patru nuclee este potrivit pentru acțiunile pe care majoritatea utilizatorilor obișnuiți le fac cu telefonul lor: Facebook, browsing, mail și comunicare prin aplicatii specializate.

Telefonul este potrivit și pentru jocurile care nu solicită foarte multe resurse și poate fi și un companion multimedia decent.

Smartphone-ul Dual SIM UTOK Q45 este in mod normal disponibil la pretul de 499 lei, insa, timp de 24 de ore, UTOK reduce pretul cu 30%, oferind posibilitatea de a-l achizitiona pentru numai 349 lei. Oferta este disponibila numai pe site-ul www.utok.ro si expira pe 24 iunie, la ora 15:59.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail