06 iul. 2015 | 06:45

Următoarea ta sticlă de coniac Remy Martin va veni cu NFC [VIDEO]

VIDEO
Următoarea ta sticlă de coniac Remy Martin va veni cu NFC [VIDEO]

Pentru a asigura autenticitatea sticlelor scumpe de coniac Remy Martin, producătorul francez a anunţat că va include în dopuri un .

reuşeşte să-şi găsească din ce în ce mai uşor un loc în toate aspectele vieţii noastre. Dacă mai exista vreun dubiu pe marginea acestei afirmaţii, noul anunţ de la Remy Martin s-ar putea să vă spulbere orice dilemă.

Având în vedere preţurile exorbitante ale unor sticle de coniac de calitate şi modul foarte dificil prin care vă puteţi da seama că aţi achiziţionat o sticlă originală sau nu, cei de la Remy Martin au anunţat că în curând vă vor face viaţa mai uşoară. Este vorba de introducerea unui chip NFC în dopul unei noi serii de sticle ce urmează să fie comercializată de anul acesta.

Respectivul chip va avea un dublu-rol. Dacă vă veţi apropia telefonul inteligent dotat cu NFC de o sticlă de Remy Martin, printr-o aplicaţie de smartphone vi se va confirma faptul că vă aflaţi în posesia unei sticle originale de băutură spirtoasă. În acelaşi timp, un mecanism inteligent ascuns în sticlă, va comunica cu chip-ul NFC şi vă va avertiza dacă sticla a fost deschisă anterior sau cineva a înlocuit conţinutul.

Dacă vi se pare absurdă introducerea unor asemenea artificii tehnologice într-o sticlă de băutură, doar pentru a afla dacă este sau nu originală, înseamnă că nu cunoaşteţi preţul fabulos până la care se poate comercializa un Remy Martin. O sticlă ediţie limitată de Remy Martin Louis XIII se poate găsi cu uşurinţă, chiar şi în ţara noastră, la preţuri ce depăşesc 12.000 lei.

Noua sticlă de Remy Martin cu NFC va începe să fie comercializată în China începând cu toamna acestui an şi nu se ştie încă dacă se plănuieşte extinderea ofertei şi în alte teritorii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele