29 aug. 2015 | 15:39

Ultima fiță în materie de vacanță te face să te simți ca un star

ENTERTAINMENT
Ultima fiță în materie de vacanță te face să te simți ca un star

Este complet normal să angajezi un fotograf care să imortalizeze cele mai frumoase momente de la nuntă. Normele sociale s-au schimbat însă, iar acum ultima modă este să ai un fotograf profesionist care să te urmărească în vacanță. Ăsta da tratament demn de o vedetă, nu-i așa?

Conform celor de la The Guardian, trendul a pornit prin inițiativa unei agenții de turism din America Latină. Pachetele de vacanță oferite de aceasta includ un fotograf personal. Partea și mai interesantă e ca acesta îți trimite fotografiile în fiecare dimineață, așa că poți să stârnești invidia prietenilor de pe rețelele sociale chiar din timpul călătoriei.

Să nu crezi că este vorba de ședințe foto regizate. Fotograful are rolul de a fi foarte discret și imortalizează momente spontane din călătoriile tale. Iar cum în ziua de azi mergem pe principiul „dacă nu publici o poză, înseamnă că nu ai fost”, faptul că fotografiile tale sunt unele profesionale reprezintă un mare plus.

Linda Fox, editor junior la site-ul de călătorii și tehnologie Tnooz, susține că fotografiile din călătorii reprezintă conținutul care stârnește cel mai mare interes în rândul utilizatorilor rețelelor sociale. Potrivit unui studiu realizat pe Facebook în ianuarie, 83% dintre persoane folosesc internetul când sunt în vacanță, mai ales pentru a încărca poze. Cei de la Getchute vin în completare și spun că doar în luna iunie au fost publicate 3,8 milioane de fotografii din călătorii.

Dacă personalitatea te recomandă, te simți ca confortabil în fața camerei, îți plac pozele frumoase și ai ceva bani în plus, aceasta este o variantă de călătorie pe care ar trebui s-o iei în calcul.

Autor: Ștefan Neculai