19 nov. 2015 | 17:56

Trei. De Black Friday

ACTUALITATE
Trei. De Black Friday

Motivul cifrei trei revine de Black Friday, iar rima este complet neintenționată. În urmatoarele rânduri vei afla tot ce e de știut despre Black Friday 2015, în trei segmente a câte trei. Cum altfel?

Trei zile

Black Friday 2015 are loc în perioada 20 – 22 noiembrie, majoritatea magazinelor pornind ofertele de la miezul nopții. Ai ocazia să te hotărăști asupra produselor dorite și chiar să descoperi noi reduceri. De asemenea, cele trei zile te vor ajuta să afli mai multe informații despre produsele dorite și să cumperi în deplină cunoștință de cauză. Așadar, pierderea startului de la miezul nopții nu va fi o problemă, întrucât există toate șansele ca magazinele să refacă stocurile sau să vină cu un al doilea val de reduceri, în perioada celor trei zile de Black Friday.

Trei categorii de Black Friday

Printre cele mai populare categorii de produse pe care românii le caută de Black Friday se află televizoarele, smartphone-urile si tabletele.

Smartphone-urile și tabletele conduc detașat în topul versatilității, datorită sutelor de mii de aplicații pe care utilizatorii le pot descărca. Însă motivul principal al popularității constă în capacitatea lor de a apropia oamenii, indiferent de modalitate: apeluri, mesaje sau emoticoane. Televizoarele accesibile vor fi, de asemenea, la mare căutare în această perioadă. Pornind de la diagonale ce le transformă în monitoare ale calculatoarelor, până la cele adaptate living-urlor spațioase, televizoarele vor rămâne o parte consistentă a consumului de continut multimedia, iar noi abia așteptăm să vedem ce reduceri de Black Friday vor fi aplicate de magazine.

Trei moduri în care poți achiziționa

Și aici ai opțiuni! Cel mai confortabil rămâne să comanzi online. În plus, pentru a te asigura că produsul dorit va fi cumpărat cu reducerile de Black Friday, e bine să creezi un cont în magazinul online vizat. În cazul câtorva magazine, clienții care adaugă produsele în coș vor primi mai repede ofertele de Black Friday, fiind cu un pas înaintea tuturor.

Dacă tot procesul cumpărării online este complicat și preferi o abordare directă a comerciantului, comanda telefonică este metoda ideală pentru tine. De asemenea, poti face o vizită magazinelor și poți testa în voie produsele pe care dorești să le comercializezi.

Câte trei de fiecare, la UTOK

UTOK va avea reduceri de Black Friday la toate cele trei categorii, smartphones, tablete și TV, timp de trei zile, utilizatorii având posibilitatea de a achiziționa produsele dorite prin modalități multiple: plata cu card, ramburs sau rate egale.

Noi am aflat la ce reduceri să vă așteptați din partea UTOK, cel puțin pentru trei dintre cele mai bune produse ale sale. UTOK aplică reduceri de Black Friday gamei de televizoare, modelul cel mai atrăgător fiind U32HD2, cu diagonală de 32″, rezoluție HD, conectivitate USB cu posibilitate de redare a conținului multimedia și echipare completă pentru serviciile de televiziune digitală. UTOK U32HD2 are parte de o reducere de 30% și va fi disponibil la prețul de 699 lei pe www.utok.ro.

Smartphone-ul UTOK Q5 GT este nou apărut în gamă, fiind dotat cu conectivitate 4G, procesor Quad Core 64-bit și Android Lollipop 5.1 și având o reducere de 35% și un preț de 499 lei, numai de Black Friday. Pe lângă specificațiile de mai sus, pentru 449 lei primiți un ecran IPS de 5”, 8GB memorie internă, fotografii de 8 megapixeli și capabilități Dual SIM.

De prețul de 499 lei se bucură tableta UTOK Hello 10Q HD, echipată cu un ecran generos de 10.1”, tehnologie IPS și rezoluție HD. Procesorul Quad Core, funcțiile de apelare, memoria de 8GB și camera de 5 megapixeli completează lista de specificații. Fanii tabletelor se pot bucura de reducerea de 29% numai în perioada 20 – 22 noiembrie.

Spor la găsirea produsului preferat!