Top telefoane cu preț până în 400 de lei

Top telefoane cu preț până în 400 de lei
PLAYTECH
PLAYTECH
18:17 11.02.2015

Am alcătuit top 7 telefoane cu preț până în 400 de lei pentru că de cele mai multe ori atunci când alegem produsul pe care îl vom cumpăra, primul criteriu este bugetul și abia apoi calitățile sau defectele pe care le are.

Aproape orice cumpărare a unui telefon mobil începe prin stabilirea bugetului de cheltuit. Pentru a vă ușura munca atunci când doriți să cumpărați un telefon de până în 400 de lei, am ales cele mai vândute dar și configurațiile cele mai bune pentru smartphone-urile din această categorie.

Top telefoane cu preț până în 400 de lei: Samsung S7580 Trend Plus

Este un telefon puternic și rapid. Viteza procesorului este de 1,2 GHz, 4 GB spațiu de stocare a datelor. Sistemul de operare este Android Jelly Bean, are un ecran de 4 inch, dimensiuni optime pentru vizualizare premium de videoclipuri și pagini web sau fotografii, un alt motiv de a-l include în top telefoane cu preț până în 400 de lei.

Camera foto principală are 5Mp, iar cea secundară doar 0.3Mp.

Prețul este unul potrivit în raport cu calitatea produsului. Găsești mai multe detalii despre întreaga ofertă și preț AICI.

Samsung S7580 Trend Plus top telefoane cu pret pana in 400 de lei

Top telefoane cu preț până în 400 de lei: Nokia 530 Lumia

Dacă nu vrei neaparat un telefon cu Android, poți alege Nokia Lumia, Windows Phone 8.1. Stai liniștit, sunt disponibile mai toate aplicațiile pe care le ai și pe Android, de la Shazam, Office, Vine, Facebook și Instagram.

Nokia Lumia 530 este dotat cu un procesor quad-core de 1.2 Ghz, are o baterie ce rezistă până la 528 de ore în regim de așteptare și 10 ore de convorbire. Are o memorie internă de 4 Gb, suficientă pentru a face o mulțime de fotografii pe care să le salvezi în telefon.

Mai multe informații despre ofertă și preț găsești AICI.

Nokia 530 Lumia top telefoane cu pret pana in 400 de lei

Top telefoane cu preț până în 400 de lei: Allview A5 Quad

Telefonul de la Allview pe care ți-l recomand are un procesor Quad-Core de 1.3 GHz, display de 4,3 inch, două camere foto, sistem de operare Andoid 4.2 Jelly Bean. În plus, este dual sim, așa că dacă ai două numere de telefon poți să le folosești simultan.

Camera principală foto este de 5MP, iar datoritp funcției Wireless Display, conținutul de pe telefon, cum ar fi pozele, pot fi transferate pe orice televizor cu port HDMI, utilizând adaptorul Smart2View, un alt motiv de a-l include în top telefoane cu preț până în 400 de lei.

Mai multe detalii și prețul le găsești AICI.

Allview A5 Quad  top telefoane cu pret pana in 400 de lei

Top telefoane cu preț până în 400 de lei: Samsung S7392 Galaxy Fresh

Dacă vrei un telefon ieftin, dual sim și să fie făcut de un producător cu renume, poți alege cu încredere Samsung Galaxy Fresh.

Smartphone-ul de la Samsung are un procesor Single Core de 1.0 Ghz, o cameră foto de 3MP, memorie internă de 4Gb și o baterie ce ține până la 350 de ore în regim de așteptare și 8 ore de convorbire.

Toate detaliile ofertei și prețul AICI.

Samsung S7392 Galaxy Fresh top telefoane cu pret pana in 400 de lei

Top telefoane cu preț până în 400 de lei: Philips S308

Un alt telefon de până în 400 de lei este Philips S308, care vine dotat cu un procesor de 1 GHz și un ecran tactil de 4 inch. Are o singură cameră foto de 5 MP și folosește sistemul de operare Android 4.2.

Memoria internă a acestui smartphone este de 4GB, iar bateria are capacitatea de 1350 mAh, ceea ce înseamnă că poate ține până a 400 de ore în regim de așteptare și 10 ore de convorbire. Cu siguranță acest telefon merită inclus in top telefoane cu preț până în 400 de lei pentru calitățile sale.

Toate detaliile ofertei le găsești AICI.

Philips S308, top telefoane cu pret pana in 400 de lei

Top telefoane cu preț până în 400 de lei: Lenovo A369i

Punctul forte al acestui telefon este procesorul de 1,3 GHz Dual Core, în schimb este dotat cu o singură cameră foto care are doar 2 MP. Ca sistem de operare folosește Android Jelly Bean și are un ecran de 4 inch.

Unul dintre avantajele acestui smartphone este faptul că e dual sim.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Lenovo A369i, top telefoane cu pret pana in 400 de lei

Top telefoane cu preț până în 400 de lei: Alcatel Onetouch Pop D5

Smartphone-ul de la Alcatel care se încadrează la un preț de până în 400 de lei este dotat cu două camere foto, cea principală de 5 MP, are un procesor Quad Core de 1.3 GHz și folosește Android 4.4 KitKat.

Telefonul este dual sim și are un ecran de 4.5 inch. E telefonul dual SIM cu configurația cea mai bună din top telefoane cu preț până în 400 de lei.

Întreaga ofertă o găsiți AICI.

Alcatel Onetouch Pop D5, top telefoane cu pret pana in 400 de lei

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: